Повезане вести

"Да му буде боље једног дана!" Након изјава о стану и кући, Николина Пишек имала поруку за Мишу Грофа!

"Да му буде боље једног дана!" Након изјава о стану и кући, Николина Пишек имала поруку за Мишу Грофа!

Мондо 16.05.2024
Водитељка "спустила" бившег свекра. Водитељка "спустила" бившег свекра Витори Ристовић, познатији као Миша Гроф и Николина Пишек ратују откако је преминуо Видоје Ристовић. Рат се разбуктао након што судски извршитељи нису… »
Николина Пишек одговорила миши грофу! Ове речи ће продубити сукоб: "Волела бих да му..." Кратко и оштро!

Николина Пишек одговорила миши грофу! Ове речи ће продубити сукоб: "Волела бих да му..." Кратко и оштро!

Курир 16.05.2024
Миша Гроф и Николина Пишек ратују откако је преминуо Видоје Ристовић, а након што судски извршитељи нису успели да приступе стану у Београду, у којем је живела са покојним историчаром уметности, Миша Гроф је изнео низ оптужби на… »
Седео сам у стану, чекао снају! Миша Гроф открио нове детаље - "Николини сам дао паре за кућу у Хрватској"

Седео сам у стану, чекао снају! Миша Гроф открио нове детаље - "Николини сам дао паре за кућу у Хрватској"

Мондо 16.05.2024
Миша Гроф се огласио након вести да није дозволио НИколини Пишек. Миша Гроф се огласио након вести да није дозволио НИколини Пишек Пре неколико дана медије у региону је запалила објава водитељке Николине Пишек, којој је суд… »
„Купио сам јој кућу у Хрватској“: Миша Гроф открио детаље сукоба са Николином Пишек – „Ово је најтежи период“

„Купио сам јој кућу у Хрватској“: Миша Гроф открио детаље сукоба са Николином Пишек – „Ово је најтежи период“

Нова 16.05.2024
Николина Пишек и Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, од смрти Видоја Ристовића воде прави медијски рат у којем су изнели бројне оптужбе и завршили на суду, а главни конфликт настао је око поделе имовине. Миша Гроф се сада… »
(Видео) "купио сам јој кућу у Хрватској": Миша Гроф открио да га је Николина Пишек блокирала: "Чекао сам снајку цео дан, имала…

(Видео) "купио сам јој кућу у Хрватској": Миша Гроф открио да га је Николина Пишек блокирала: "Чекао сам снајку цео дан, имала…

Блиц 16.05.2024
Николина Пишек недавно је рекла како јој свекар Миша Гроф не дозвољава да уђе у стан на Врачару, а сада Миша пред нашим камерама открио све о односу са водитељком. Наиме, срели смо Мишу Грофа на једном догађају, а он нам је том… »
"Откуд јој стан на Врачару?" Миша Гроф зарежао на Николину: "То је све моје"

"Откуд јој стан на Врачару?" Миша Гроф зарежао на Николину: "То је све моје"

Мондо 16.05.2024
Миша Гроф се огласио након што се сазнало да Николина Пишек планира да дође са полицијом и да покуша да уђе у стан на Врачару. Миша Гроф се огласио након што се сазнало да Николина Пишек планира да дође са полицијом и да покуша… »
"Откуд јој стан на Врачару, то је све: Моје?!" Миша Гроф бесан након што је Николина најавила да ће му на врата доћи са…

"Откуд јој стан на Врачару, то је све: Моје?!" Миша Гроф бесан након што је Николина најавила да ће му на врата доћи са…

Блиц 16.05.2024
Николина Пишек недавно је саопштила да је судским путем добила решење којим јој се одобрава да уђе у стан на Врачару где је некада живела са супругом Видојем Ристовићем. Наком смрти њеног супруга, Николина Пишек води јавни рат… »
Николина најавила хаос, курир на лицу места! Ево шта се дешава испред стана Видојеве удовице, Миша Гроф поручио: Спремио сам…

Николина најавила хаос, курир на лицу места! Ево шта се дешава испред стана Видојеве удовице, Миша Гроф поручио: Спремио сам…

Курир 16.05.2024
Николина Пишек недавно је покушала, али није успела да приступи стану на Врачару, који се налази у истој згради где живи и њен свекар Миша Гроф. Водитељка се на свом Инстаграм налогу огласила и открила шта је затекла испред… »

Вести дана »