Повезане вести
Закона о родној равноправности је наставак НАТО агресије и хибридни рат против Срба
Правда 16.05.2024
Обавезна примена родно осетљивог језика у области образовања и јавног информисања, по слову Закона о родној равноправности, почиње за четири дана, а да већини и даље није јасно на шта их овај закон обавезује и због чега ће… »
Несторовић: Скупштина одбила иницијативу за стављање ван снаге Закона о родној равноправности
Бета 16.05.2024
Посланик групе "Ми - Снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да је Скупштина Србије одбила њихову иницијативу о стављању ван снаге Закона о родној равноправности у Скупштини Србије уз образложење да Европска унија… »
Несторовић: Скупштина одбила иницијативу за стављање ван снаге Закона о родној равноправности
Недељник 16.05.2024
Посланик групе „Ми – Снага народа“ Бранимир Несторовић изјавио је данас да је Скупштина Србије одбила њихову иницијативу о стављању ван снаге Закона о родној равноправности у Скупштини Србије уз образложење да Европска унија… »
Несторовић против родно сензитивног језика: То је накарадни пут у стилу последње Евровизије
Данас 16.05.2024
Народни посланик посланичке групе „Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић“ Александар Павић изјавио је данас да је званични почетак примене родно осетљивог језика „наставак агресије на српски народ хибридни рат и… »
Радио сто плус 16.05.2024
Он је на конференцији за новинаре поводом почетка обавезне примене родно осетљивог језика, рекао да тај закон представља “накарадни пут којим Србија иде због прихватања да се примени све оно што је ЕУ усвојила”. “Језик… »
Вести дана »
Шумадијско срце куца за Пазар: Крагујевачки зборови грађана спремају дочек студентима који пешаче до Новог Сада
Данас пре 1 сатјош 40 повезаних
(Видео) Пљушти на северу Војводине! Ауто-пут под водом! Погледајте снимак јаког невремена код Бачке Тополе
Дневник пре 12 минутајош 39 повезаних
Народне патроле неће одржати антимигрантски скуп, одржан скуп подршке мигрантима
Радио 021 пре 26 минутајош 47 повезаних