Повезане вести
Несторовић неће на изборе без Саве Манојловића и Добрице Веселиновића
Политика 16.05.2024
Председник покрета „Ми – снага народа“ Бранимир Несторовић изјавио је да ће тај покрет у наредних неколико дана донети одлуку о учешћу на предстојећим београдским и локалним изборима. Несторовић је истакао да ће одлука његовог… »
Вучић сам против свих
Политика 16.05.2024
Председник Александар Вучић нашао се сам насупрот целе опозиције уочи тешких тренутака и притисака који се врше на Србију од пријема тзв. Косова у Савет Европе до доношења резолуције о Сребреници у УН. Насупрот Вучићу нашле су… »
Манојловић: Крени-Промени ће учествовати на изборима
Инсајдер 16.05.2024
Кандидат за градоначелника и носилац листе "Крени-промени" на београдским изборима Саво Манојловић изјавио је данас да ће тај покрет изаћи на београдске изборе, јер су прихваћене опозиционе листе. На конференцији за медије… »
Манојловић: Покрет Крени-промени излази на београдске изборе
Време 16.05.2024
Власт је испунила услове из ултиматума и прогласила листу Крени-промени у општини Врачар, те овај покрет неће правити блокаду избора, рекао је Саво Манојловић. Уз ову листу, проглашено је још четири коалиције "Бирамо Београд"… »
Манојловић: Крени-промени иде на изборе у Београду, проглашена и листа на Врачару
Радио 021 16.05.2024
Покрет Крени-промени излази на београдске изборе 2. јуна, јер је власт испунила услове из њиховог ултиматума и прогласила им листу у општини Врачар. То је саопштио данас лидер те организације и кандидат за градоначелника Саво… »
Несторовић се огласио после обарања појединих опозиционих листа због неправилости: Поставио свој услов за излазак на биралишта…
Курир 16.05.2024
Председник покрета "Ми - Снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојеће локалне изборе донети у наредних неколико дана, реагујући на поруке појединих опозиционих партија да… »
Одлука „Бирамо Београд“ о повлачењу из избора зависи и од Сава Манојловића, листа Крени-Промени на Врачару највероватније ће…
Данас 16.05.2024
Коалиција „Бирамо Београд“ још нема конкретну одлуку да ли ће се прикључити евентуалној блокади избора 2. јуна коју најављује покрет Крени-Промени, уколико све опозиционе листе не буду прихваћене, незванично сазнаје Данас од… »
Велика коалиција опозиције: Саво Манојловић, Несторовић и Бирам борбу - сви заједно против Вучића
Б92 16.05.2024
Председник покрета "МИ-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојећим локалним изборима донети у наредних неколико дана. Несторовић је агенцији Бета казао да ће та одлука… »
Несторовић: Нећемо на изборе без "Крени-промени" и "Бирамо Београд"
Инсајдер 16.05.2024
Председник покрета "МИ-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојећим локалним изборима донети у наредних неколико дана. Несторовић је агенцији Бета казао да ће та одлука… »
Несторовић: Не идемо на изборе ако не буду учествовали "Крени-промени" и "Бирамо"
НИН 16.05.2024
Председник покрета "МИ-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојећим локалним изборима донети у наредних неколико дана. Он је агенцији Бета рекао да ће та одлука зависити… »
Несторовић: Нећемо на изборе без "Крени - промени" и "Бирамо Београд"
Блиц 16.05.2024
Председник покрета "Ми - Снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојеће локалне изборе донети у наредних неколико дана. Несторовић је казао да ће та одлука зависити од става… »
Несторовић: Нећемо на изборе без „Крени-промени“ и „Бирамо Београд“
Данас 16.05.2024
Председник покрета „МИ-снага народа“ Бранимир Несторовић изјавио је данас да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојећим локалним изборима донети у наредних неколико дана. Несторовић је агенцији Бета казао да ће та… »
Несторовић: Нећемо на изборе без 'Крени-промени' и 'Бирамо Београд'
Нови магазин 16.05.2024
Председник покрета "МИ-снага народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да ће тај покрет коначну одлуку о изласку на предстојећим локалним изборима донети у наредних неколико дана. Несторовић је агенцији Бета казао да ће та… »
Несторовић: Нећемо на изборе без „Крени-промени“ и „Бирамо Београд“
Н1 Инфо 16.05.2024
Вести дана »

Синер се пласирао у полуфинале Вимблдона упркос очигледној повреди лакта
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

"Угостио сам драгог госта" Додик: Пријатан разговор са Мацутом о многим питањима у вези с нашим народом
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Карамбол на: Ауто-путу, стварају се застоји Два тешка удеса на само неколико километара: Аутомобили уништени, полиција на терену (фото)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Министарство информисања и телекомуникација осудило напад на кућу Драгана Ј. Вучићевића
Данас пре 5 сатијош 1 повезана