Povezane vesti
Nestorović neće na izbore bez Save Manojlovića i Dobrice Veselinovića
Politika 16.05.2024
Predsednik pokreta „Mi – snaga naroda“ Branimir Nestorović izjavio je da će taj pokret u narednih nekoliko dana doneti odluku o učešću na predstojećim beogradskim i lokalnim izborima. Nestorović je istakao da će odluka njegovog pokreta u velikoj meri… »
Vučić sam protiv svih
Politika 16.05.2024
Predsednik Aleksandar Vučić našao se sam nasuprot cele opozicije uoči teških trenutaka i pritisaka koji se vrše na Srbiju od prijema tzv. Kosova u Savet Evrope do donošenja rezolucije o Srebrenici u UN. Nasuprot Vučiću našle su se čak i one političke… »
Manojlović: Kreni-Promeni će učestvovati na izborima
Insajder 16.05.2024
Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste "Kreni-promeni" na beogradskim izborima Savo Manojlović izjavio je danas da će taj pokret izaći na beogradske izbore, jer su prihvaćene opozicione liste. Na konferenciji za medije, Manojlović je rekao da 20… »
Manojlović: Pokret Kreni-promeni izlazi na beogradske izbore
Vreme 16.05.2024
Vlast je ispunila uslove iz ultimatuma i proglasila listu Kreni-promeni u opštini Vračar, te ovaj pokret neće praviti blokadu izbora, rekao je Savo Manojlović. Uz ovu listu, proglašeno je još četiri koalicije "Biramo Beograd" Pokret Kreni-promeni izlazi… »
Odluka „Biramo Beograd“ o povlačenju iz izbora zavisi i od Sava Manojlovića, lista Kreni-Promeni na Vračaru najverovatnije će…
Danas 16.05.2024
Koalicija „Biramo Beograd“ još nema konkretnu odluku da li će se priključiti eventualnoj blokadi izbora 2. juna koju najavljuje pokret Kreni-Promeni, ukoliko sve opozicione liste ne budu prihvaćene, nezvanično saznaje Danas od izvora unutar ove… »
Nestorović: Nećemo na izbore bez "Kreni-promeni" i "Biramo Beograd"
Insajder 16.05.2024
Predsednik pokreta "MI-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da će taj pokret konačnu odluku o izlasku na predstojećim lokalnim izborima doneti u narednih nekoliko dana. Nestorović je agenciji Beta kazao da će ta odluka zavisiti od stava pokreta… »
Nestorović: Ne idemo na izbore ako ne budu učestvovali "Kreni-promeni" i "Biramo"
NIN 16.05.2024
Predsednik pokreta "MI-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da će taj pokret konačnu odluku o izlasku na predstojećim lokalnim izborima doneti u narednih nekoliko dana. On je agenciji Beta rekao da će ta odluka zavisiti od stava pokreta… »
Nestorović: Nećemo na izbore bez „Kreni-promeni“ i „Biramo Beograd“
N1 Info 16.05.2024
Predsednik pokreta "MI-snaga naroda" Branimir Nestorović izjavio je da će taj pokret konačnu odluku o izlasku na predstojećim lokalnim izborima doneti u narednih nekoliko dana. Nestorović je agenciji Beta kazao da će ta odluka zavisiti od stava pokreta… »
Vesti dana »

Mobilne kuće "napale" planine, to sve postaje vlasništvo države ili se ruši! Evo ko neće moći da dobije legalizaciju
Blic pre 16 minutajoš 37 povezanih

"Tu se razlikujemo, ja ih mrzim" Zavetničke poruke na komemoraciji Kirku: Mučenik, njegova misija će postati još snažnija
Alo pre 3 satajoš 15 povezanih