Povezane vesti
Premijer za RTV: Obaveza mi je, ali i zadovoljstvo i čast, da vodim računa o svakom metru naše zemlje, ali Novi Sad ima…
RTV 16.05.2024
NOVI SAD - Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera za RTV rekao: "Kao neko ko je bio ministar… »
Vučević iskreno o svom gradu Obaveza mi je, ali i čast da brinem o svakom metru naše zemlje, ali Novi Sad ima posebno mesto…
Kurir 16.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio: - Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko… »
Premijer Vučević iskreno o svom gradu: Novi Sad ima posebno mesto u mom srcu
Telegraf 16.05.2024
Moja lična karta je i dalje u Novom Sadu, a sve što budem mogao da uradim za ovaj grad ću uraditi. Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta… »
Premijer Vučević iskreno o svom gradu: Obaveza mi je, ali i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše…
Dnevnik 16.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio: - Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, ogroman broj ljudi krenuo s Novog Beograda
N1 Info pre 5 minutajoš 41 povezana

Počelo okupljanje studenata u blokadi, saobraćaj obustavljen u velikom delu Beograda
RTV pre 5 minutajoš 81 povezana

Studenti u blokadi objavili: Promenjeno je mesto današnjeg protesta u Beogradu, studenti se distanciraju od Pionirskog parka evo gde se premešta glavno dešavanje
Dnevnik pre 2 satajoš 10 povezanih

Slikao oružje i municiju: Tužilaštvo policiji izdalo nalog za identifikaciju muškarca koji je pretio na Instagramu (foto)
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih