Povezane vesti
Premijer za RTV: Obaveza mi je, ali i zadovoljstvo i čast, da vodim računa o svakom metru naše zemlje, ali Novi Sad ima…
RTV 16.05.2024
NOVI SAD - Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera za RTV rekao: "Kao neko ko je bio ministar odbrane i… »
Vučević iskreno o svom gradu Obaveza mi je, ali i čast da brinem o svakom metru naše zemlje, ali Novi Sad ima posebno mesto u…
Kurir 16.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio: - Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko ko je… »
Premijer Vučević iskreno o svom gradu: Novi Sad ima posebno mesto u mom srcu
Telegraf 16.05.2024
Moja lična karta je i dalje u Novom Sadu, a sve što budem mogao da uradim za ovaj grad ću uraditi. Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani… »
Premijer Vučević iskreno o svom gradu: Obaveza mi je, ali i zadovoljstvo i čast da vodim računa o svakom metru naše zemlje…
Dnevnik 16.05.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević je tokom obilaska radova na Obilaznici oko Novog Sada, kao i na mostu preko Dunava, odgovarajući na pitanje šta Novosađani mogu da očekuju od novog premijera, odgovorio: - Nepristojno je da ja pričam o tome jer neko ko je… »
Vesti dana »

Uživo Ruska vojska oslobodila Jablonovku u DNR; Sprečeni da pošalju pojačanje FOTO/VIDEO
B92 pre 1 minutjoš 85 povezanih

Stravičan udes kod prijepolja! Sudar autobusa i automobila u jutranjim časovima, kilometarske gužve kod graničnog prelaza, vozilo smrskano (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 19 povezanih

Počela isporuka pomoći poljoprivrednicima koji su pretrpeli štetu u požarima
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih

U Nagasakiju obeležena 80. godišnjica američkog atomskog napada
Insajder pre 51 minutajoš 12 povezanih