Повезане вести
Премијер за РТВ: Обавеза ми је, али и задовољство и част, да водим рачуна о сваком метру наше земље, али Нови Сад има…
РТВ 16.05.2024
НОВИ САД - Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера за РТВ рекао: "Као неко ко је… »
Вучевић искрено о свом граду Обавеза ми је, али и част да бринем о сваком метру наше земље, али Нови Сад има посебно место у…
Курир 16.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера, одговорио: - Непристојно је да ја причам… »
Премијер Вучевић искрено о свом граду: Нови Сад има посебно место у мом срцу
Телеграф 16.05.2024
Моја лична карта је и даље у Новом Саду, а све што будем могао да урадим за овај град ћу урадити. Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на… »
Премијер Вучевић искрено о свом граду: Обавеза ми је, али и задовољство и част да водим рачуна о сваком метру наше земље…
Дневник 16.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера, одговорио: - Непристојно је да ја причам… »
Вести дана »
Спајић након што је Вучић рекао да ће предложити да цео Западни Балкан уђе у ЕУ заједно: Црна Гора ће бити у ЕУ 2028. године, ту чекамо остале
Нова пре 34 минутајош 9 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 4 минутајош 10 повезаних
Сирски: Украјинске снаге држе север Покровска, Русија гомила трупе у региону
Политика пре 7 сатијош 8 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана