Повезане вести

Премијер за РТВ: Обавеза ми је, али и задовољство и част, да водим рачуна о сваком метру наше земље, али Нови Сад има…

Премијер за РТВ: Обавеза ми је, али и задовољство и част, да водим рачуна о сваком метру наше земље, али Нови Сад има…

РТВ 16.05.2024
НОВИ САД - Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера за РТВ рекао: "Као неко ко је… »
Вучевић искрено о свом граду Обавеза ми је, али и част да бринем о сваком метру наше земље, али Нови Сад има посебно место у…

Вучевић искрено о свом граду Обавеза ми је, али и част да бринем о сваком метру наше земље, али Нови Сад има посебно место у…

Курир 16.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера, одговорио: - Непристојно је да ја причам… »
Премијер Вучевић искрено о свом граду: Нови Сад има посебно место у мом срцу

Премијер Вучевић искрено о свом граду: Нови Сад има посебно место у мом срцу

Телеграф 16.05.2024
Моја лична карта је и даље у Новом Саду, а све што будем могао да урадим за овај град ћу урадити. Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на… »
Премијер Вучевић искрено о свом граду: Обавеза ми је, али и задовољство и част да водим рачуна о сваком метру наше земље…

Премијер Вучевић искрено о свом граду: Обавеза ми је, али и задовољство и част да водим рачуна о сваком метру наше земље…

Дневник 16.05.2024
Премијер Србије Милош Вучевић је током обиласка радова на Обилазници око Новог Сада, као и на мосту преко Дунава, одговарајући на питање шта Новосађани могу да очекују од новог премијера, одговорио: - Непристојно је да ја причам… »

Вести дана »