Повезане вести
"ДА САМ РЕКАО МАГИЧНЕ РЕЧИ, ОСТАО БИХ У ПОДЕЛИ" Милош Биковић о напуштању серије "Бели лотос" - добио ултиматум!
Мондо 16.05.2024
Милош Биковић открио да је добио ултиматум! Милош Биковић открио да је добио ултиматум! Српски глумац Милош Биковић, остао је без улоге у ХБО серији "Бели лотос", након бројних реакција на друштвеним мрежама о његовој… »
"Нисам пристао на ултиматум!" Милош Биковић први пут о скандалу везаним за серију "Бели лотус"
Телеграф 16.05.2024
"Сваки пут кад сам издао себе, осећао сам се лоше", навео је глумац. Један од наших најбољих млађих глумаца, Милош Биковић, остао је без улоге у веома популарној серији "Бели лотус". Биковић је сада први пут о томе отворено… »
„Дали су ми ултиматум, одбио сам га“: Милош Биковић први пут о “Белом лотосу” и ХБО
Н1 Инфо 16.05.2024
Српски глумац Милош Биковић, који је почетком године остао без улоге у хит серији “Бели лотос" (Вхите Лотус) због веза са Русијом, у првом интервјуу за неки медиј говорио је о својој одлуци и свему што се дешавало касније… »
Милош Биковић први пут о серији „Вхите лотус“ и ХБО: Дали су ми ултиматум, одбио сам
Данас 16.05.2024
Глумац Милош Биковић, који је почетком године остао без улоге у хит серији “Бели лотос“ (Вхите Лотус) због веза са Русијом, у првом интервјуу за неки медиј говорио је о својој одлуци и свему што се дешавало касније. Милош Биковић… »
Вести дана »
ВСТ није изабрао тужиоце за организовани криминал, није усвојен дневни ред
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
Годину дана после "Сретања на сретење" скупови у Ваљеву и Крагујевцу: Шта доносе ова окупљања студената и грађана?
Инсајдер пре 2 сатајош 17 повезаних
Наложена одбукција тела мушкарца који је преминуо након операције крајника у Чачку
РТВ пре 4 сатијош 35 повезаних
Кос: Нови уговори о приступању ЕУ да садрже заштитне механизме против назадовања
РТВ пре 35 минутајош 20 повезаних