Povezane vesti
"To je najveća laž koju sam o sebi čula" Edita Aradinović o prozivkama na mrežama - koleginica je izvređala!
Mondo 16.05.2024
Edita Aradinović otkrila da li je pogađaju tračevi i komentari na društvenim mrežama. Edita Aradinović otkrila da li je pogađaju tračevi i komentari na društvenim mrežama Pevačica Edita Aradinović gostovala je u jednoj emisiji u kojoj je… »
"To je najveća laž koju sam o sebi: Čula!" Edita Ceci Ražnatović otkrila najgoru uvredu koju joj je uputila koleginica sa…
Blic 16.05.2024
"Iskreno, pogađaju me komentari, možda je to i razlog zbog čega reagujem tako javno", izjavila je Edita Aradinović govoreći o negativnim komentarima u "Ceca show" U petak, 17. maja, od 22 časova, samo na "Blic" televiziji, MTS Iris TV KANAL 117, a… »
Vesti dana »
(Foto, video) radarske slike iz sata u sat! Evo kada tačno snežni oblaci iz Hrvatske i BiH dolaze u Srbiju i gde će i kada padati sneg
Blic pre 1 satjoš 18 povezanih
BLOG: Odata pošta u 11.52 širom Srbije, studenti se okupili ispred Palate pravde
N1 Info pre 14 minutajoš 20 povezanih
Bajden otkrio zašto nije bilo vode u hidrantima dok je vatra gutala Los Anđeles: Besni građani traže ostavke
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 25 minutajoš 6 povezanih
Viši sud u Novom Sadu odbio predlog da se Goranu Vesiću odredi pritvor
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana