Povezane vesti
"Mile svilar neće igrati za Srbiju": Dragan Stojković razjasnio sve! Otkrio i ko je najbolji igrač FK Partizan
Večernje novosti 16.05.2024
SELEKTOR Srbije Dragan Stojković Piksi bio je gost na "Čika Dači" gde je pratio meč Radničkog i Vojvodine. Foto: M.Vukadinović Sam duel nije doneo goleadu kakvoj su se nadali navijči, a Dragan Stojković Piksi imao je razloga za zadovoljstvo. - Jedan od… »
Stojković za "Sportske": "Svilar? Nećemo ga zvati! Danas sam video materijal za reprezentaciju"
Sportske.net 16.05.2024
Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković prisustvovao je današnjem derbiju na "Čika Dači" između Radničkog 1923 i Vojvodine. On je našem reporteru sa lica mesta, Aleksadru Obrenoviću, potvrdio da je danas video materijal za A tim. "Jedan od… »
Piksi jasan po pitanju svilara: ‘Srbiju ili voliš ili ne!’ – Jovanović iz Partizana uskoro u reprezentaciji!?
Hot sport 16.05.2024
Videćemo ko će dobiti poziv. Radnički 1923 je u Kragujevcu remizirao sa ekipom Vojvodine u okviru 36. kola Superlige Srbije, bez pogodaka. Utakmicu je iz lože posmatrao selektor našeg nacionalnog tima, Dragan Stojković Piksi: – Jedan od razloga što sam… »
Vesti dana »

Dačić o incidentu u Novom Sadu: Policija je došla na poziv dekana Filozofskog fakulteta
Euronews pre 12 minutajoš 24 povezane

Lokalizovan veliki požar u industrijskom objektu između Kaća i Budisave
RTS pre 5 satijoš 35 povezanih

Guranje demonstranata i policije ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu
RTS pre 12 minutajoš 58 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 9 satijoš 32 povezane

Šta rade igrači Zvezde – dva žuta kartona za par sekundi, Mateus ponovo spašavao
Nova pre 13 minutajoš 21 povezana