Повезане вести

"Копља се ломе на нама, постоје 4 циља резолуције" Вучић: Не желе ближе односе са Србијом, већ да униште сваку врсту отпора…

"Копља се ломе на нама, постоје 4 циља резолуције" Вучић: Не желе ближе односе са Србијом, већ да униште сваку врсту отпора…

Курир 16.05.2024
* Фицо је велики пријатељ Србије, један велики лидер несаломиве воље који се ретко проналази * Биће тешко на изборима јер су се сви они ујединили, позивам људе да гласају по својој савести, поставили смо велике циљеве * Скоро… »
"За 2 земље смо постигли важан резултат вечерас" Вучић открио које ће земље гласати против резолуције о Сребреници

"За 2 земље смо постигли важан резултат вечерас" Вучић открио које ће земље гласати против резолуције о Сребреници

Курир 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је за РТС да ће сваки грађанин Србије да се осећа поносно, говорећи о предлогу Резолуције о Сребреници. - Не могу да вам кажем за гласање и вечерас смо добили потврду да ће неко бити… »
Кина ће гласати против резолуције о Сребреници у УН

Кина ће гласати против резолуције о Сребреници у УН

Политика 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да ће Кина бити против када се у УН буде гласало о резолуцији о Сребреници и нагласио да ће то бити од огромног значаја за Србију. Председник Си Ђинпинг ми је рекао колико му… »
Александар Вучић за РТС: Резолуција о Сребреници није пијетет страдалима него кажњавање целог српског народа

Александар Вучић за РТС: Резолуција о Сребреници није пијетет страдалима него кажњавање целог српског народа

РТС 16.05.2024
Скоро да сам сигуран да ће наши пријатељи из Кине гласати против резолуције о Сребреници, као и Мађарска, а да ни Словачка, Кипар, УАЕ, Бахреин неће бити "за", рекао је председник Србије Александар Вучић у емисији "Четвртком у… »
Вучић о атентату на Фица: Он је велики пријатељ Србије, велики лидер несаломиве воље који се ретко проналази

Вучић о атентату на Фица: Он је велики пријатељ Србије, велики лидер несаломиве воље који се ретко проналази

Курир 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији "Четвртком у 9". Вучић је у разговору за РТС прокоментарисао покушај атентата на словачког премијера Роберта Фица. - У послератној историји Европе чини ми се да је само на… »
Вучић: Са Орбаном ћу посетити тешко повређеног словачког премијера Фица

Вучић: Са Орбаном ћу посетити тешко повређеног словачког премијера Фица

Радио 021 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је саопштио да ће посетитити словачког тешко повређеног премијера Роберта Фица, заједно са мађарским премијером Виктором Орбаном. Коментаришући покушај атентата на словачког премијера, Вучић је… »
Председник Вучић о актуелним темама: Борба око резолуције о Сребреници је борба неравноправних Њен циљ је укидање српске…

Председник Вучић о актуелним темама: Борба око резолуције о Сребреници је борба неравноправних Њен циљ је укидање српске…

Дневник 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић гостује у емисији "Четвртком у 9" на РТС, у којој же говорити о свим актуелним темама. Уочи седнице ГС УН земље трпе огромне притиске, неки наши пријатељи се извињавају, али Мађарска ће бити… »
Вучић о Резолуцији о геноциду у Сребреници: Они ће формално да победе, Мађарска ће гласати против, а сигуран сам да за њу…

Вучић о Резолуцији о геноциду у Сребреници: Они ће формално да победе, Мађарска ће гласати против, а сигуран сам да за њу…

Нова 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас како ће Мађарска сигурно гласати против Резолуције о геноциду у Сребреници, као и да је сигуран да Словачка, Кина и Кипар неће гласати за ту резолуцију. Александар Вучић је… »
Вучић: Опозиција добила све услове које је тражила, избори нису играчка

Вучић: Опозиција добила све услове које је тражила, избори нису играчка

Инсајдер 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је власт опозицији испунила све изборне услове које је опозиција тражила за локалне изборе 2. јуна и додао да избори нису "игра и играчка" и рекао да људи на њима људи одлучују… »
Вучић: Избори нису игра и играчка, на њима људи одлучују о својој судбини

Вучић: Избори нису игра и играчка, на њима људи одлучују о својој судбини

Еуроневс 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас поводом предстојећих београдских и локалних избора 2. јуна да избори нису "игра и играчка" и подсетио да људи на њима људи одлучују о својој судбини. "Када људи мисле да… »
"Ја сам се помирио са својом политичком судбином" Вучић открио шта му никада неће опростити!

"Ја сам се помирио са својом политичком судбином" Вучић открио шта му никада неће опростити!

Курир 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Четвртком у 9" на РТС, где је говоро о свим актуелностима у Србији, региону али и свету. Између осталог, Вучић је говорио и о својој политичкој судбини. - Ја сам се… »
Вучић о резолуцији о Сребреници: Мађарска ће сигурно гласати против, а неће гласати ни Словачка, Кипар…

Вучић о резолуцији о Сребреници: Мађарска ће сигурно гласати против, а неће гласати ни Словачка, Кипар…

Нови магазин 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Мађарска сигурно гласати против резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН, као и да је сигуран да за резолуцију неће гласати ни Словачка, ни Кипар. “Надам се и верујем да… »
Вучић о атентату на Фица: Он је велики, искрени пријатељ Србије

Вучић о атентату на Фица: Он је велики, искрени пријатељ Србије

Б92 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић прокоментарисао је вечерас атентат на Роберта Фица и рекао је да је просто незамисливо да се у данашње доба ово деси. "Он је велики пријатељ Србије, искрени пријатељ, на њега не можете… »
Вучић: "Гарантујем народу да ћу дати све да сачувам част и образ наше једине Србије"

Вучић: "Гарантујем народу да ћу дати све да сачувам част и образ наше једине Србије"

Б92 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић гостовао је у емисији "Четвртком у 9" на РТС-у, где је говорио о свим актуелним темама. На почетку свог гостовања Вучић је прокоментарисао атентат на Роберта Фица и рекао је да је просто… »

Н1 Инфо 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће Мађарска сигурно гласати против резолуције о Сребреници у Генералној скупштини УН, као и да је сигуран да за резолуцију неће гласати ни Словачка, ни Кипар. “Надам се и верујем да… »
Важно саопштење пред борбу у УН о Резолуцији о Сребреници; Вучић: "Вечерас смо добили потврду"

Важно саопштење пред борбу у УН о Резолуцији о Сребреници; Вучић: "Вечерас смо добили потврду"

Б92 16.05.2024
Председник Србије Александар Вучић говорио је о гласању у УН о Резолуцију у Сребреници. Он је открио које земље ће са сигурношћу подржати Србију. "За седам дана у ово време ће да се заврши седница УН. Они ће формално да победе… »

Вести дана »