Povezane vesti
„Koliko sam čuo i što znam kao hemičar, radi se o toksičnim supstancama“: Neprijatan miris brine Kruševljane
N1 Info 16.05.2024
Kruševljani se žale na neprijatni miris u vazduhu. Takvo stanje traje više od nedelju dana. I nije prvi put da se ovako nešto dešava. Ali, ranije bi ovakav miris ispario posle jednog ili dva dana. Zato su mnogi zabrinuti. Od nadležnih gradskih službi… »
„Koliko sam čuo i što znam kao hemičar, radi se o toksičnim supstancama“: Neprijatan miris brine Kruševljane
Novi magazin 16.05.2024
Kruševljani se žale na neprijatni miris u vazduhu. Takvo stanje traje više od nedelju dana. I nije prvi put da se ovako nešto dešava. Ali, ranije bi ovakav miris ispario posle jednog ili dva dana. Zato su mnogi zabrinuti. Od nadležnih gradskih službi… »
Vesti dana »

Uživo MUP o incidentima na protestima u Beogradu i Novom Sadu Dačić: Ovo je napad ne na policiju već na državu
Blic pre 10 minutajoš 123 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 22 povezane

U Srbiji u junu ove godine izdato 2.402 građevinske dozvole, dva odsto više nego u isto vreme 2024.
Forbes pre 4 satijoš 29 povezanih

Istorijski samit Trampa i Putina na Aljasci o ratu u Ukrajini i globalnim posledicama
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 119 povezanih