Povezane vesti
Muzika i Klaus Nomi: ’Raspevani vanzemaljac’ kojeg su voleli Dejvid Bouvi, Lejdi Gaga i mnogi drugi
Južne vesti 16.05.2024
,,Da li će me znati, znati, da li će me znati sada?" Ovo je pitanje koje je postavio nemački pevač, umetnik, izvođač i vizionar Klaus Nomi u numeri pod nazivom Nomi Song, biseru sa njegovog prvog, istoimenog albuma koji je objavljen 1981. godine… »
Muzika i Klaus Nomi: ’Raspevani vanzemaljac’ kojeg su voleli Dejvid Bouvi, Lejdi Gaga i mnogi drugi
BBC News 16.05.2024
Malo je pop zvezda koje su bile toliko jedinstvene kao Nomi koji kao da je stigao s nekog drugog sveta i o kome su pričali svi u Njujorku kasnih 1970-ih godina. ,,Da li će me znati, znati, da li će me znati sada?" Ovo je pitanje koje je postavio… »
Radio 021 16.05.2024
Malo je pop zvezda koje su bile toliko jedinstvene kao Nomi koji kao da je stigao s nekog drugog sveta i o kome su pričali svi u Njujorku kasnih 1970-ih godina. ,,Da li će me znati, znati, da li će me znati sada?" Ovo je pitanje koje je postavio… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o zabrani javne propagande odbijanja rađanja dece: Kazne idu i do pet miliona rubalja
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane