Povezane vesti
Usvojena zbirna izborna lista za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda
RTS 17.05.2024
Gradska izborna komisija (GIK) usvojila je Odluku o utvrđivanju zbirne izborne liste, na kojoj će se, za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2. jun, naći 14 izbornih lista. GIK je na 15. sednici usvojila i rešenje o imenovanju… »
Na glasačkom listiću za beogradske izbore biće ukupno 14 izbornih lista
N1 Info 17.05.2024
Na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koji su raspisani za 2. jun učestvovaće 14 izbornih lista, saopštila je Gradska izborna komisija Beograda. Poslednja je, na sednici GIK održanoj u četvrtak, proglašena izborna lista Grupe građana… »
Koje liste će biti na listiću za beogradske izbore?
Danas 17.05.2024
Na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koji su raspisani za 2. jun učestvovaće 14 izbornih lista, potvrđeno je za N1 u Gradskoj izbornoj komisiji Beograda. Rok za podnošenje izbornih lista istekao je 12. maja u ponoć, do kada je Gradskoj… »
Na glasačkom listiću za beogradske izbore biće ukupno 14 izbornih lista
Novi magazin 17.05.2024
Na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda koji su raspisani za 2. jun učestvovaće 14 izbornih lista, potvrđeno je za N1 u Gradskoj izbornoj komisiji Beograda. Rok za podnošenje izbornih lista istekao je 12. maja u ponoć, do kada je Gradskoj… »
Na izborima u Zrenjaninu pet lista: Za 67 mesta u Skupštini bore se 253 kandidata
Zrenjaninski 17.05.2024
Na lokalnim izborima u Zrenjaninu, koji će biti održani 2. juna, učestvovaće pet izbornih lista. Gradska izborna komisija je ove nedelje donela rešenje o utvrđivanju zbirne izborne liste kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina. Za 67… »
GIK proglasila listu "Mi - Glas iz naroda" za beogradske izbore
NIN 17.05.2024
Gradska izborna komisija (GIK) proglasila je listu "Mi - Glas iz naroda" za izbore za Skupštinu grada Beograda, raspisanim za 2. jun. Lista "Mi - Glas iz naroda" je 14. proglašena za beogradske izbore i pod tim rednim brojem će nastupiti na… »
Gradska izborna komisija Beograda proglasila izbornu listu broj 14 - "Mi - Glas iz naroda"
Blic 17.05.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda proglasila je na večerašnjoj sednici izbornu listu broj 14. pod nazivom "Mi - Glas iz naroda" koju je podnela Grupa građana "Mi - Glas iz naroda" za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda, raspisane za 2… »
Proglašena izborna lista „Mi – Glas iz naroda“ za Beograd
Danas 16.05.2024
Gradska izborna komisija (GIK) Beograda proglasila je večeras izbornu listu broj 14 „Mi – glas iz naroda“ za izbore za odbornike Skupštine Beograda zakazane za 2. jun. Usvojeno je i rešenje o imenovanju članova i zamenika članova Gradske… »
Vesti dana »
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 7 satijoš 2 povezane