Повезане вести

Родитељи дечака убице из рибникара САД неће да сведоче јер нису у стању?! Не престају са срамним понашањем! Зна се ко је…

Родитељи дечака убице из рибникара САД неће да сведоче јер нису у стању?! Не престају са срамним понашањем! Зна се ко је…

Курир 17.05.2024
Миљана и Владимир Кецмановић, родитељи дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар" који је у школи 3. маја 2023. године убио деветоро деце и чувара школе, поручили су да неће сведочити у поступку који су против њих покренули… »
Родитељи дечака убице из рибникара неће да сведоче јер нису у стању! Адвокат породице жртве: Зна се ко је починилац

Родитељи дечака убице из рибникара неће да сведоче јер нису у стању! Адвокат породице жртве: Зна се ко је починилац

Мондо 17.05.2024
Родитељи дечака убице неће да сведоче у поступку који је против њих покренула породица Дукић. Родитељи дечака убице неће да сведоче у поступку који је против њих покренула породица Дукић. Данас је у згради Вишег суда у… »
„Имали смо нашег Драгана који нас је умиривао осмехом, био је бољи педагог од свих нас“: Потресно сведочење разредне…

„Имали смо нашег Драгана који нас је умиривао осмехом, био је бољи педагог од свих нас“: Потресно сведочење разредне…

Нова 17.05.2024
У парничном поступку против Владимира и Миљане Кецмановић, а по тужби породице ученице Адриане Дукић која је убијена у школи "Владислав Рибникар", данас је саслушана као сведок Нада Радоњић Булатовић, наставница српског језика… »
Сведочењем директорке настављено суђење за масакр у Рибникару, Кецмановићи одлучили да не сведоче у парници

Сведочењем директорке настављено суђење за масакр у Рибникару, Кецмановићи одлучили да не сведоче у парници

Инсајдер 17.05.2024
У Вишем суду у Београду у петак је сведочењем директорке настаљен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је 3. маја прошле године у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те школе. Ову тужбу… »
Кецмановићи одлучили да уопште не сведоче у парници по тужби Дукића

Кецмановићи одлучили да уопште не сведоче у парници по тужби Дукића

РТВ 17.05.2024
БЕОГРАД - Родитељи дечака К.К. који је 3. маја прошле године у ОШ Владислав Рибникар убио 10 особа, одлучили су да не сведоче у парничном поступку по тужби породице Дукић чија је ћерка тада убијена. То је суду пренела њихов… »
На суђењу родитељима дечака убице сведочиле учитељица и бивша разредна: Кецмановићи одбили да говоре

На суђењу родитељима дечака убице сведочиле учитељица и бивша разредна: Кецмановићи одбили да говоре

Блиц 17.05.2024
У наставку парничног поступка који се пред Вишим судом у Београду води против оца, мајке и дечака убице који је 3. маја у Основној школи "Рибникар" убио деветоро другова и радника обезбеђења данас су сведочиле учитељица и бивша… »
Суђење за Рибникар: Родитељи дечака убице одлучили да не сведоче у парници по тужби Дукића

Суђење за Рибникар: Родитељи дечака убице одлучили да не сведоче у парници по тужби Дукића

Еуроневс 17.05.2024
Родитељи дечака К.К. који је 3. маја прошле године у ОШ “Владислав Рибникар” убио 10 особа, одлучили су да не сведоче у парничном поступку по тужби породице Дукић, чија је ћерка тада убијена. То је суду пренела њихов авокат… »
Родитељи дечака убице из „Рибникара“ неће сведочити у парничном поступку који је покренула породица Дукић

Родитељи дечака убице из „Рибникара“ неће сведочити у парничном поступку који је покренула породица Дукић

Нова 17.05.2024
Миљана и Владимир Кецмановић, родитељи дечака убице из ОШ Владислав Рибникар који је у школи 3. маја убио деветоро деце и чувара школе, поручили су да неће сведочити у поступку који су против њих покренули родитељи убијене… »
„Тада сам сазнала да има и преминуле деце“: Сведочила бивша директорка школе „Рибникар“ о трагедији која се догодила прошле…

„Тада сам сазнала да има и преминуле деце“: Сведочила бивша директорка школе „Рибникар“ о трагедији која се догодила прошле…

Нова 17.05.2024
Снежана Кнежевић, која је била директор школе "Владислав Рибникар" 3. маја прошле године када је ученик седмог разреда К. К. убио деветоро вршњака и радника обезбеђења изјавила је данас пред Вишим судом у Београду да је о целом… »
Сведочењем директорке настављено суђење за масовно убиство у Рибникару

Сведочењем директорке настављено суђење за масовно убиство у Рибникару

Еуроневс 17.05.2024
У Вишем суду у Београду данас је сведочењем директорке настаљен парнични поступак против оца, мајке и дечака који је 3. маја прошле године у Основној школи "Владислав Рибникар" убио девет ученика и чувара те школе. Ову тужбу… »
"Тада сам сазнала да има убијене деце": Сведочење бивше директорке Рибникара на суђењу родитељима дечака убице: На једном…

"Тада сам сазнала да има убијене деце": Сведочење бивше директорке Рибникара на суђењу родитељима дечака убице: На једном…

Блиц 17.05.2024
Испитивањем Снежане Кнежевић, бивше директорке Основне школе "Владислав Рибникар" у Београду, у Вишем суду у Београду настављен је парнични поступак против оца, мајке и дечака који је 3. маја 2023. убио деветоро ученика и… »
"Док су ми родитељи слали поруке већ сам знала да су нека деца мртва" Сведочење директорке ОШ Владислав Рибникар

"Док су ми родитељи слали поруке већ сам знала да су нека деца мртва" Сведочење директорке ОШ Владислав Рибникар

Курир 17.05.2024
У Вишем суду у Београду у поступку који се води против Миљане и Владимира Кецмановића, родитеља дечака убице из ОШ Владислав Рибникар, а по тужби породице убијене Адриане Дукић, сведочила је директорка школе Снежана Кнежевић… »
Сведочила директорка школе "Владислав Рибникар": Ученик убио 10 особа, па позвао полицију

Сведочила директорка школе "Владислав Рибникар": Ученик убио 10 особа, па позвао полицију

Телеграф 17.05.2024
У парничном поступку против дечакове мајке Виши суд у Београду донео је решење о привременој мери у односу на имовину у њеном власништву, односно да је блокирана за продају и изнајмљивање. У Вишем суду у Београду данас је… »
"Ја сам само клекнула и вриснула" Наставља се суђење родитељима дечака убцице из Рибникара, тужила их породица убијене…

"Ја сам само клекнула и вриснула" Наставља се суђење родитељима дечака убцице из Рибникара, тужила их породица убијене…

Курир 17.05.2024
Парнични поступак против Миљане и Владимира Кецмановића, родитеља дечака убице из ОШ "Владислав Рибникар", а по тужби родитеља убијене девојчице Адриане Дукић, наставља се данас у Вишем суду у Београду. Родитељи девојчице су… »
Данас наставак суђења Кецмановићима по тужби породице Дукић

Данас наставак суђења Кецмановићима по тужби породице Дукић

Телеграф 17.05.2024
Осим Владимира и Миљане Кецмановић, на данашње рочиште позвана су четири сведока који су тада били запослени у школи. У Вишем суду у Београду данас би требало да се настави парнични поступак против оца, мајке и дечака који је… »

Вести дана »