Povezane vesti
CINS tvrdi: Sukob interesa i koruptivno delovanje - Flekenštajnova firma radila za SNS!
Pravda 17.05.2024
Knut Flekenštajn, nemački političar i jedan od predstavnika EU u dijalogu vlasti i opozicije u Srbiji, tokom svog angažmana na toj funkciji 2021.-2022. godine, u isto vreme je dobijao novac od Srpske napredne stranke preko konsultantskih ugovora za… »
„Nova“ piše: SNS platio Nemcima i Britancima 400.000 evra za obuku kadrova
Nova 17.05.2024
Novine „Nova“ u vikend broju prenose istraživanje CINS-a kako su naprednjaci pre dve godine trošili milione na konsultantske usluge stranih agencija. Na spisku predavača bio je i Knut Flekenštajn, čovek koji je kao posrednik Evropskog parlamenta… »
Manojlović: Kandidovao sam se za gradonačelnika da bi u najtežem momentu pobedili u Beogradu
Novi magazin 17.05.2024
Predsednik pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović izjavio je danas da se kandidovao za gradonačelnika na izbornoj listi tog pokreta da bi "u najtežem momentu pobedili u Beogradu". Manojović je za sutrašnje izdanje lista Nova rekao da "sama činjenica… »
INTERVJU Savo Manojlović odgovara na tri ključna pitanja: Kako je proglašena njegova lista bez dovoljno potpisa, da li je…
Nova 17.05.2024
Kandidat za gradonačelnika Beograda ispred pokreta "Kreni - Promeni" Savo Manojlović, u intervjuu za portal Nova.rs govori o tome da li je nezakonito proglašena njegova lista na Vračaru, na koji način će pobediti u Beogradu, ali i koja su to imena… »
Podeljena opozicija i zbunjući nazivi izbornih lista - kakva je atmosfera dve nedelje pred lokalne izbore u Srbiji?
Euronews 17.05.2024
U nedelju, u ponoć, je istekao rok za predaju izbornih lista za lokalne izbore, a 17. maj je poslednji dan do kojeg opozicija može da odluči hoće li se naći na glasačkom listiću koji će biti na izborima 2. juna. I pored doskorašnjih najava da… »
Pivljanin: Izborna rašomonijada, neki poleteli na prvu udicu da nešto ućare
N1 Info 17.05.2024
"Imamo jednog čoveka kojem nije dosta vlasti, s druge strane imamo nezrele i ambiciozne ljude koji su poleteli na prvu udicu da nešto ućare i da se troši i moj politički život. Potrošeno je vreme koje se ne može vratiti, troši se kapacitet jedne… »
Pivljanin: Izborna rašomonijada, neki poleteli na prvu udicu da nešto ućare
Novi magazin 17.05.2024
"Imamo jednog čoveka kojem nije dosta vlasti, s druge strane imamo nezrele i ambiciozne ljude koji su poleteli na prvu udicu da nešto ućare i da se troši i moj politički život. Potrošeno je vreme koje se ne može vratiti, troši se kapacitet jedne… »
Vesti dana »
Danas je Dan borbe protiv nasilja nad ženama, muškarci poručuju: "Nisi manje muškarac ako si nenasilan!"
Moj Novi Sad pre 10 satijoš 33 povezane
Skupština Srbije za nekoliko minuta prešla sve tačke dnevnog reda
Radio 021 pre 24 satajoš 180 povezanih
Opozicija u Novom Sadu traži suspenziju policajaca za koje tvrde da su pretukli jednog od uhapšenih na protestu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 24 povezane
"Sutra ću odrediti..." Inzagi u nedoumici pred meč Intera i Lajpciga u Ligi šampiona
Večernje novosti pre 2 satajoš 41 povezana