Povezane vesti
Đurić sa Sijartom: Zahvalni smo na podršci po pitanju KiM i rezolucije o Srebrenici
RTS 17.05.2024
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se sa mađarskim kolegom Peterom Sijatrom u Budimpešti, kojem je još jednom preneo zahvalnost Srbije na stavovima Mađarske po pitanju članstva takozvanog Kosova u Savetu Evrope, kao i o Rezoluciji o Srebrenici… »
Đurić u Mađarskoj u svojoj prvoj bilateralnoj poseti: Čast mi je što mandat počinjem u prijateljskoj i bratskoj zemlji
Euronews 17.05.2024
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić boravi danas u Budimpešti, gde je tokom svoje prve bilateralne posete razgovarao sa ministrom spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peterom Sijartom i kome se zahvalio na stavovima Mađarske po pitanju članstva tzv… »
Vučić zamolio premijera Gruzije za podršku po pitanju Srebrenice
NIN 17.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u telefonskom razgovoru zamolio premijera Gruzije Iraklija Kobahidzea za podršku te zemlje kada je reč o rezoluciji u Srebrenici i zahvalio na razumevanju pozicija Srbije koja se bori za svoj narod, pravo i pravdu. U… »
Vučić: Zamolio sam premijera Gruzije za podršku u pogledu usvajanja Rezolucije o Srebrenici
Novi magazin 17.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je objavio da danas u telefonskom razgovoru obavestio premijera Gruzije Iraklija Kobahidzea o stavu Srbije prema rezoluciji o Srebrenici koja se priprema u UN i zamolio ga za podršku. "Ponovio sam premijeru… »
Vučić sa Kobahidzeom o pitanjima od značaja u odnosima Srbije i Gruzije
Euronews 17.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa predsednikom Vlade Gruzije Iraklijem Kobahidzeom o svim izazovima sa kojima se Srbija suočava na regionalnoj i međunarodnoj sceni, pitanjima od značaja za odnose dve zemlje, kao i o daljem razvoju… »
Vesti dana »

Danas pretežno sunčano i toplo: Najviša dnevna temperatura 33 stepena
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih

Uhapšene dve osobe osumnjičene da su kamenicama razbile staklo na prostorijama SNS u Cvijićevoj ulici
Blic pre 9 satijoš 3 povezane