Повезане вести

Ђурић са Сијартом: Захвални смо на подршци по питању КиМ и резолуције о Сребреници

Ђурић са Сијартом: Захвални смо на подршци по питању КиМ и резолуције о Сребреници

РТС 17.05.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић састао се са мађарским колегом Петером Сијатром у Будимпешти, којем је још једном пренео захвалност Србије на ставовима Мађарске по питању чланства такозваног Косова у Савету Европе, као и о… »
Ђурић у Мађарској у својој првој билатералној посети: Част ми је што мандат почињем у пријатељској и братској земљи

Ђурић у Мађарској у својој првој билатералној посети: Част ми је што мандат почињем у пријатељској и братској земљи

Еуроневс 17.05.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић борави данас у Будимпешти, где је током своје прве билатералне посете разговарао са министром спољних послова и трговине Мађарске Петером Сијартом и коме се захвалио на ставовима Мађарске по… »
Вучић замолио премијера Грузије за подршку по питању Сребренице

Вучић замолио премијера Грузије за подршку по питању Сребренице

НИН 17.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је у телефонском разговору замолио премијера Грузије Ираклија Кобахидзеа за подршку те земље када је реч о резолуцији у Сребреници и захвалио на разумевању позиција Србије која се бори за свој… »
Вучић: Замолио сам премијера Грузије за подршку у погледу усвајања Резолуције о Сребреници

Вучић: Замолио сам премијера Грузије за подршку у погледу усвајања Резолуције о Сребреници

Нови магазин 17.05.2024
Председник Србије Александар Вучић је објавио да данас у телефонском разговору обавестио премијера Грузије Ираклија Кобахидзеа о ставу Србије према резолуцији о Сребреници која се припрема у УН и замолио га за подршку. "Поновио… »
Вучић са Кобахидзеом о питањима од значаја у односима Србије и Грузије

Вучић са Кобахидзеом о питањима од значаја у односима Србије и Грузије

Еуроневс 17.05.2024
Председник Србије Александар Вучић разговарао је са председником Владе Грузије Ираклијем Кобахидзеом о свим изазовима са којима се Србија суочава на регионалној и међународној сцени, питањима од значаја за односе две земље, као… »

Вести дана »