Povezane vesti
Slavno Pekinško narodno umetničko pozorište gostuje večeras sa predstavom nobelovca Mo Jena u JDP-u
Nova 17.05.2024
Pekinško narodno umetničko pozorište gostuje sa predstavom „Ubice Đing Ke“ po drami nobelovca Mo Jena, u režiji Žena Minga, večeras i sutra od 20 časova, na Velikoj sceni „Ljuba Tadić“ u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, saopštili su iz ovog teatra… »
Mo Jen za Danas: Odabrao sam književni pseudonim da bih se podsećao da ne treba previše da govorim, ono što želim da kažem…
Danas 17.05.2024
Jugoslavija kao zemlja više ne postoji, ona je deo istorije, dok Jugoslovensko dramsko pozorište i dalje postoji, što nam govori o snazi umetnosti, o snazi pozorišne drame, koja prevazilazi istoriju države. Velika mi je čast što sam ovde – izjavio je… »
Vesti dana »

Širom Srbije 16-minutnim skupovima u tišini obeželeženo 10 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu
Danas pre 51 minutajoš 69 povezanih

Studentkinja: Dozvoljen boravak studenata na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja
Beta pre 1 satjoš 30 povezanih

Imam troje dece, mere će mnogo uticati na moj budžet Poruku ove žene danas treba da čuje cela Srbija (video)
Alo pre 36 minutajoš 36 povezanih