Povezane vesti
Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištau na Bešnjaji privedeni kraju
Veliki park 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima. Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam… »
Kragujevac: Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištu na Bešnjaji privedeni kraju
Pressek 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima, navedeno je na sajtu gradske uprave… »
Završeni grubi građevinski radovi na Dečjem odmaralištu na Bešnjaji (FOTO)
InfoKG 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca tokom sledeće godine dobiće odmaralište po najnovijim standardima. Slavoljub Milanović je… »
Pri kraju grubi građevinski radovi na dečijem odmaralištu na Bešnjaji
Ritam grada Kg 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima. – Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam… »
Vesti dana »
Najmanje 126 poginulih i 188 povređenih u zemljotresu na Tibetu
BBC News pre 31 minutajoš 46 povezanih
Poznat uzrok smrti Milorada Milinkovića: Došao da se pričesti, samo se srušio u porti crkve
Kurir pre 1 satjoš 85 povezanih
Lekari se bore za život vlasnika kafane: U pucnjavi ranjeno i dvoje gostiju, vatrenom okršaju prethodila svađa: Detalji nesreće u Jagodini
Blic pre 13 minutajoš 42 povezane
Francuska: Preminuo Žan-Mari Le Pen, osnivač krajnje desničarskog Nacionalnog fronta
BBC News pre 49 minutajoš 21 povezana