Povezane vesti
Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištau na Bešnjaji privedeni kraju
Veliki park 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima. Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam ponosan što je… »
Kragujevac: Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištu na Bešnjaji privedeni kraju
Pressek 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima, navedeno je na sajtu gradske uprave. Slavoljub… »
Završeni grubi građevinski radovi na Dečjem odmaralištu na Bešnjaji (FOTO)
InfoKG 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca tokom sledeće godine dobiće odmaralište po najnovijim standardima. Slavoljub Milanović je istakao da je… »
Pri kraju grubi građevinski radovi na dečijem odmaralištu na Bešnjaji
Ritam grada Kg 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima. – Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam ponosan što je… »
Vesti dana »

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 24 povezane

Velika eskalacija: Izrael ide u potpunu kontrolu nad Gazom, Netanjahuov kabinet odobrio kontroverzni plan
Blic pre 16 minutajoš 41 povezana

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 3 satajoš 49 povezanih