Povezane vesti

Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištau na Bešnjaji privedeni kraju

Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištau na Bešnjaji privedeni kraju

Veliki park 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima. Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam… »
Kragujevac: Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištu na Bešnjaji privedeni kraju

Kragujevac: Grubi građevinski radovi na Dečijem odmaralištu na Bešnjaji privedeni kraju

Pressek 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima, navedeno je na sajtu gradske uprave… »
Završeni grubi građevinski radovi na Dečjem odmaralištu na Bešnjaji (FOTO)

Završeni grubi građevinski radovi na Dečjem odmaralištu na Bešnjaji (FOTO)

InfoKG 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca tokom sledeće godine dobiće odmaralište po najnovijim standardima. Slavoljub Milanović je… »
Pri kraju grubi građevinski radovi na dečijem odmaralištu na Bešnjaji

Pri kraju grubi građevinski radovi na dečijem odmaralištu na Bešnjaji

Ritam grada Kg 17.05.2024
Građevinski radovi započeti prošle godine na izgradnji novog Dečijeg odmarališta „Bogdan Milanović“ na Bešnjaji privode se kraju. Kragujevačka deca dobiće uskoro odmaralište po najnovijim standardima. – Veliko mi je zadovoljstvo i jako sam… »

Vesti dana »