Povezane vesti
Ogroman gejzir u Patrijarha Varnave: "Gratis" tuširanje za sve prolazinke, poznat uzrok havarije
Telegraf 17.05.2024
Kako se navodi na društvenim mrežama, gejzir je nastao pošto je pukao hidrant. Ogroman gejzir izbio je danas u Ulici patrijarha Varnave u Beogradu. Mlaz vode koja kulja iz trotoara je nekoliko metara. Kako se navodi na IG stranici Moj Beograd, gejzir je… »
Gejzir na Vračaru! Voda šiklja na sve strane, pukao hidrant (VIDEO)
Mondo 17.05.2024
U Ulici patrijarha Varnave pukao je hidrant. U Ulici patrijarha Varnave pukao je hidrant. U Ulici patrijarha Varnave na Vračaru danas je pukao hidrant. Video snimak objavljen je na Instagram stranici "moj_beo_grad_", na kome se može videti da voda šiklja… »
Gejzir usred Beograda: Voda šiklja na sve strane (video)
Blic 17.05.2024
U Ulici patrijarha Varnave danas oko 11 časova pukao je hidrant. Voda šiklja na sve strane i plavi okolne ulice. Još nije poznato kako je došlo do incidenta. Takođe, još nema informacija da li je neko povređen. - Pukao hidrant na Vračaru kod Arome… »
Gejzir usred Beograda: Pukao hidrant, voda šiklja na sve strane (video)
Kurir 17.05.2024
U Ulici patrijarha Varnave u Beogradu ogroman gejzir izbio je danas. Kako se navodi na IG stranici Moj Beograd, gejzir je nastao pošto je pukao hidrant. View this post on Instagram A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Mlaz vode koji šiklja iz… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak 12. oktobar: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 54 minutajoš 26 povezanih
uživo U napadu Huta na aerodrom u Rijadu 12 poginulih i 309 povređenih, Tramp: Saudijci mogu da se odbrane
NIN pre 49 minutajoš 41 povezana
Posle Trampovih kritika, Zelenski ponudio prekid udara na ruske rafinerije pod jednim uslovom
Newsmax Balkans pre 19 minutajoš 28 povezanih
Studenti će se žaliti Upravnom sudu na RIK-ovo odbijanje njihovih prigovora na probleme glasanja u dijaspori
Radio 021 pre 3 satajoš 10 povezanih