Povezane vesti

Ogroman gejzir u Patrijarha Varnave: "Gratis" tuširanje za sve prolazinke, poznat uzrok havarije

Ogroman gejzir u Patrijarha Varnave: "Gratis" tuširanje za sve prolazinke, poznat uzrok havarije

Telegraf 17.05.2024
Kako se navodi na društvenim mrežama, gejzir je nastao pošto je pukao hidrant. Ogroman gejzir izbio je danas u Ulici patrijarha Varnave u Beogradu. Mlaz vode koja kulja iz trotoara je nekoliko metara. Kako se navodi na IG stranici Moj Beograd, gejzir… »
Gejzir na Vračaru! Voda šiklja na sve strane, pukao hidrant (VIDEO)

Gejzir na Vračaru! Voda šiklja na sve strane, pukao hidrant (VIDEO)

Mondo 17.05.2024
U Ulici patrijarha Varnave pukao je hidrant. U Ulici patrijarha Varnave pukao je hidrant. U Ulici patrijarha Varnave na Vračaru danas je pukao hidrant. Video snimak objavljen je na Instagram stranici "moj_beo_grad_", na kome se može videti da voda… »
Gejzir usred Beograda: Voda šiklja na sve strane (video)

Gejzir usred Beograda: Voda šiklja na sve strane (video)

Blic 17.05.2024
U Ulici patrijarha Varnave danas oko 11 časova pukao je hidrant. Voda šiklja na sve strane i plavi okolne ulice. Još nije poznato kako je došlo do incidenta. Takođe, još nema informacija da li je neko povređen. - Pukao hidrant na Vračaru kod… »
Gejzir usred Beograda: Pukao hidrant, voda šiklja na sve strane (video)

Gejzir usred Beograda: Pukao hidrant, voda šiklja na sve strane (video)

Kurir 17.05.2024
U Ulici patrijarha Varnave u Beogradu ogroman gejzir izbio je danas. Kako se navodi na IG stranici Moj Beograd, gejzir je nastao pošto je pukao hidrant. View this post on Instagram A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Mlaz vode koji šiklja iz… »

Vesti dana »