Повезане вести

Подгорица: Полуматуранти запалили дио крова основне школе

Подгорица: Полуматуранти запалили дио крова основне школе

Глас Америке 17.05.2024
Подгорица — Управа подгоричке Основне школе "Владо Милић" саопштила је да су полуматуранти бакљама запалили кров ове образовне установе током слављења полуматуре, пренио је портал РТЦГ. Директорица ОШ "Владо Милић" Ивана… »
(ВИДЕО) Полуматуранти током бакљаде запалили кров школе у Подгорици

(ВИДЕО) Полуматуранти током бакљаде запалили кров школе у Подгорици

Данас 17.05.2024
Полуматуранти подгоричке ОШ „Владо Милић“ запалили су кров те образовне установе током бакљаде којом су обележавали крај школовања у тој основној школи, потврдила је „Вијестима“ директорка Ивана Милић. Казала је да није било… »
Матуранти подгоричке основне школе запалил кров те образовне установе током бакљаде

Матуранти подгоричке основне школе запалил кров те образовне установе током бакљаде

Инсајдер 17.05.2024
Матуранти подгоричке Основне школе "Владо Милић" у Доњој Горици, запалили су кров те образовне установе током бакљаде, јавља портал РТЦГ. Директорка школе Ивана Милић је за ТВЦГ казала да је око 9.50 часова приметила из… »
Мали матуранти запалили кров ОШ „Владо Милић“ у Подгорици: Бакљадом славили крај школовања, велики број ватрогасаца на терену…

Мали матуранти запалили кров ОШ „Владо Милић“ у Подгорици: Бакљадом славили крај школовања, велики број ватрогасаца на терену…

Нова 17.05.2024
Полуматуранти подгоричке ОШ "Владо Милић" запалили су кров те образовне установе током бакљаде којом су обележавали крај школовања у тој основној школи, потврдила је "Вијестима" директорка Ивана Милић. Казала је да није било… »
Епилог бакљаде матураната: У пожару у подгоричкој ОШ "Владо Милић" изгорело 50 квадрата крова

Епилог бакљаде матураната: У пожару у подгоричкој ОШ "Владо Милић" изгорело 50 квадрата крова

Телеграф 17.05.2024
"Изашла сам и покушала да их склоним, али они су бацали бакље и успела сам да их одгурнем према терену где су палили гуме. Када сам се окренула, видела сам да гори кров школе и обавестила сам надлежне институције да реагују"… »
Буктиња гута кров, куља црни дим, ђаци беже: Појавио се нови драматичан снимак из школе: Ученици палили гуме и бацали бакље…

Буктиња гута кров, куља црни дим, ђаци беже: Појавио се нови драматичан снимак из школе: Ученици палили гуме и бацали бакље…

Блиц 17.05.2024
Матуранти подгоричке Основне школе "Владо Милић" у Доњој Горици, запалили су кров те образовне установе током бакљаде, јавља портал РТЦГ. Директорка школе Ивана Милић је за ТВЦГ казала да је око 9.50 часова приметила из… »
Ђаци усплахирено бежали: Директорка школе коју су запалили мали матуранти открила како је дошло до пожара и да ли има…

Ђаци усплахирено бежали: Директорка школе коју су запалили мали матуранти открила како је дошло до пожара и да ли има…

Блиц 17.05.2024
Прослава мале матуре ученика деветог разреда ОШ "Владо Милић" у Доњој Горици пошла је данас по злу када су малишани током бацања бакљи, запалили школску зграду. На срећу, у пожару није било повређених. Директорка школе "Владо… »
(Видео) Матуранти запалили школу Прослављали крај године, па бакљама запалили зграду

(Видео) Матуранти запалили школу Прослављали крај године, па бакљама запалили зграду

Дневник 17.05.2024
Мали матуранти Основне школе у Доњој Горици у Црној Гори, наводно су запалили школу током прославе матуре. Снимак буктиње објављен је на Инстаграм страници "Подгорички времеплов", где је наведено да је за пожар крива бакља… »
ВИДЕО: Мали матуранти запалили кров школе у Црној Гори

ВИДЕО: Мали матуранти запалили кров школе у Црној Гори

Радио 021 17.05.2024
Мали матуранти подгоричке Основне школе "Владо Милић" запалили су данас кров те образовне установе током бакљаде којом су обележавали крај школовања, пренеле су Вијести. Директорка школе Ивана Милић рекла је за Вијести да није… »

Вести дана »