Povezane vesti
„Šta se ti bečiš?“: Šapić nastavlja da divlja, ovog puta je u sudnici verbalno napao Vidojkovićevog advokata Nemanju…
Nova 17.05.2024
U Trećem osnovnom sudu danas je završena parnica po tužbi koju je kandidat Srpske napredne strane za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić podneo protiv pisca i novinara Marka Vidojkovića zbog teksta objavljenog na portalu "Buka". Šapić se u… »
Vidojković: I dalje se bojim Šapića, tuži da bi me ućutkao
N1 Info 17.05.2024
Pisac i autor podkasta Marko Vidojković kaže da je poenta tužbi predsednika Privremenog organa Grada Beograda i funkcionera SNS Aleksandra Šapića - da ga ućutka, da je u pitanju klasična SLAP tužba i da to izaziva autocenzuru i da ga se boji. U… »
Vidojković: I dalje se bojim Šapića, tuži da bi me ućutkao
Danas 17.05.2024
Pisac i autor podkasta Marko Vidojković kaže da je poenta tužbi predsednika Privremenog organa Grada Beograda i funkcionera SNS Aleksandra Šapića – da ga ućutka, da je u pitanju klasična SLAP tužba i da to izaziva autocenzuru i da ga se boji. U… »
(VIDEO) Vidojković vs Šapić: Vidi, vidi neće ni da mi se javi, a znamo se…
N1 Info 17.05.2024
U beogradskom Trećem osnovnom sudu danas je održan sudski postupak u kome su akteri pisac i voditelj podkasta Marko Vidojković i doskorašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Radi se o postupku koji Aleksandar Šapić vodi protiv… »
Aleksandar Šapić na suđenju sa Vidojkovićem nije mogao da se seti tačne adrese na kojoj je prijavljen, pa pitao advokaticu
Nova 17.05.2024
U Trećem osnovnom sudu danas je završena parnica po tužbi koju je kandidat Srpske napredne strane za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić podneo protiv pisca i novinara Marka Vidojkovića zbog teksta objavljenog na portalu "Buka". Šapić je… »
(VIDEO) Susret Vidojkovića i Šapića: Neće ni da mi se javi, a znamo se
Danas 17.05.2024
U beogradskom Trećem osnovnom sudu danas je održan sudski postupak u kome su akteri pisac i voditelj podkasta Marko Vidojković i doskorašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Radi se o postupku koji Aleksandar Šapić vodi protiv… »
Vesti dana »
Tramp uvodi carine na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika: Ovo su uslovi za njihovo ukidanje
Telegraf pre 56 minutajoš 6 povezanih
EWB: Otkazan ovonedeljni sastanak poslanika iz Srbije i Evropskog parlamenta u Strazburu
Danas pre 12 satijoš 2 povezane
Izraelska vlada odlučuje o primirju sa Hezbolahom u Libanu: Iz Bele kuće kažu da je dogovor "blizu", objaviće ga predsednici SAD i Francuske
Kurir pre 27 minutajoš 3 povezane
Požar u Zemunu: Rano jutros gorelo potkrovlje stambene zgrade u Ugrinovačkoj, stanari evakuisani
Kurir pre 57 minutajoš 4 povezane