Povezane vesti

„Šta se ti bečiš?“: Šapić nastavlja da divlja, ovog puta je u sudnici verbalno napao Vidojkovićevog advokata Nemanju…

„Šta se ti bečiš?“: Šapić nastavlja da divlja, ovog puta je u sudnici verbalno napao Vidojkovićevog advokata Nemanju…

Nova 17.05.2024
U Trećem osnovnom sudu danas je završena parnica po tužbi koju je kandidat Srpske napredne strane za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić podneo protiv pisca i novinara Marka Vidojkovića zbog teksta objavljenog na portalu "Buka". Šapić se u… »
Vidojković: I dalje se bojim Šapića, tuži da bi me ućutkao

N1 Info 17.05.2024
Pisac i autor podkasta Marko Vidojković kaže da je poenta tužbi predsednika Privremenog organa Grada Beograda i funkcionera SNS Aleksandra Šapića - da ga ućutka, da je u pitanju klasična SLAP tužba i da to izaziva autocenzuru i da ga se boji. U… »

Danas 17.05.2024
Pisac i autor podkasta Marko Vidojković kaže da je poenta tužbi predsednika Privremenog organa Grada Beograda i funkcionera SNS Aleksandra Šapića – da ga ućutka, da je u pitanju klasična SLAP tužba i da to izaziva autocenzuru i da ga se boji. U… »
(VIDEO) Vidojković vs Šapić: Vidi, vidi neće ni da mi se javi, a znamo se…

(VIDEO) Vidojković vs Šapić: Vidi, vidi neće ni da mi se javi, a znamo se…

N1 Info 17.05.2024
U beogradskom Trećem osnovnom sudu danas je održan sudski postupak u kome su akteri pisac i voditelj podkasta Marko Vidojković i doskorašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Radi se o postupku koji Aleksandar Šapić vodi protiv… »
Aleksandar Šapić na suđenju sa Vidojkovićem nije mogao da se seti tačne adrese na kojoj je prijavljen, pa pitao advokaticu

Aleksandar Šapić na suđenju sa Vidojkovićem nije mogao da se seti tačne adrese na kojoj je prijavljen, pa pitao advokaticu

Nova 17.05.2024
U Trećem osnovnom sudu danas je završena parnica po tužbi koju je kandidat Srpske napredne strane za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić podneo protiv pisca i novinara Marka Vidojkovića zbog teksta objavljenog na portalu "Buka". Šapić je… »
(VIDEO) Susret Vidojkovića i Šapića: Neće ni da mi se javi, a znamo se

(VIDEO) Susret Vidojkovića i Šapića: Neće ni da mi se javi, a znamo se

Danas 17.05.2024
U beogradskom Trećem osnovnom sudu danas je održan sudski postupak u kome su akteri pisac i voditelj podkasta Marko Vidojković i doskorašnji gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. Radi se o postupku koji Aleksandar Šapić vodi protiv… »

Vesti dana »