Povezane vesti
Heroju Argentine preti zatvor - "drogirao me je i silovao, to je dokazano"
B92 17.05.2024
Reprezentativac Argentine Gonzalo Montijel nalazi se pred ozbiljnim optužbama da je silovao izvesnu manekenku Karolinu i zbog toga mu preti robija. Manekenka i hostesa žurke kojom je Montijel 2019. godine proslavio Novu godinu i svoj rođendan 1… »
Heroj Argentine iz Katara optužen za silovanje!
Sport klub 17.05.2024
Gonzalu Montijelu, strelac odlučujućeg gola iz penala u finalu Svetskog prvenstva u Kataru, nalazi se na psihijatrskim ispitivanjima pošto je u martu protiv njega podnesena krivična prijava zbog teškog seksualnog zlostavljanja i silovanja. Montijel… »
"Drogirao me i napastvovao, ja sam vrištala" Osvajaču Mundijala preti robija zbog gnusnog zločina: Nesrećna devojka…
Kurir 17.05.2024
Nastavlja se istraga protiv reprezentativca Argentine i desnog beka Notingem Foresta Gonzala Montijela. Sada mu je naloženo da mora da bude podvrgnut psihijatrijskim ispitivanjima zbog optužbi da je silovao manekenku na proslavi svog rođendana 2019… »
"Ja sam karolina, preživela sam grupno silovanje!" Svetski šampion optužen za zločin, mora nazad u Argentinu!
Mondo 17.05.2024
Strelac poslednjeg gola na Svetskom prvenstvu u Kataru Gonzalo Montijel optužen je za grupno silovanje. Strelac poslednjeg gola na Svetskom prvenstvu u Kataru Gonzalo Montijel optužen je za grupno silovanje. Nastavlja se istraga protiv reprezentativca… »
Vesti dana »
SAD:Najmanje 18 osoba poginulo kada se sudario putnički avion sa vojnim helikopterom
RTV pre 22 minutajoš 10 povezanih
Tramp otvara pritvorski centar u zalivu Gvantanamo za slanje do 30.000 ilegalnih migranata
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Danas u Srbiji oblačno vreme, ponegde sa kratkotrajnom kišom
Radio sto plus pre 5 satijoš 1 povezana
Tramp potpisao prvi zakon u novom mandatu: Naziv dobio po studentkinji (22) koju je ubio venecuelanski imigrant (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
Pomilovana dekanka u Nišu poručila Vučiću: Izmišlja proces, niti ima optužnice, niti ima suđenja, nisam krivično gonjena
Danas pre 8 satijoš 3 povezane