Povezane vesti
Baždar demantovao Bosance: Nemam nijedan drugi pasoš osim pasoša Srbije!
Sportski žurnal 17.05.2024
”Ne razmišljam, niti pregovaram, niti sam dobio poziv za selekciju Bosne i Hercegovine. Debitovao sam za reprezentaciju Srbije i zbog toga sam beskrajno zahvalan selektoru Stojkoviću, FSS-u i, naravno, mom klubu, Partizanu, u čijem dresu su me igre i… »
Baždar demantovao medije iz BiH: Nemam nijedan drugi pasoš osim pasoša Srbije
Euronews 17.05.2024
Fudbaler Partizana Samed Baždar demantovao je danas pisanje medija iz Bosne i Hercegovine da će zaigrati za njihovu reprezentaciju, iako je nedavno debitovao za Srbiju. Tim povodom Baždar se oglasio na Instagramu. "Žao mi je što pred važnu utakmicu koju… »
Baždar demantovao bosance: „Moj jedini izbor je Srbija!“
Hot sport 17.05.2024
Baždar je rekao da ono što je plasirano u medijima preko Drine je neistina Pojedini mediji u Bosni i Hercegovini danas je prenela informaciju da će napadač Partizana Samed Baždar, iako je nedavno na poziv selektora Dragana Stojkovića debitovao za A… »
Napadač Partizana: Moj izbor je Srbija
B92 17.05.2024
Fudbaler Partizana Samed Baždar kaže da je njegov jedini izbor reprezentacija Srbije. Ova izjava dolazi nakon pisanja medija u Bosni i Hercegovini da bi napadač crno-belih mogao da obuče dres "zmajeva". "Iskreno da vam kažem, nisam reagovao kada se prvi… »
Vesti dana »
Policija kreće u veliku akciju: Evo šta će posebno kontrolisati do 7. juna
InfoKG pre 31 minutajoš 35 povezanih
RHMZ upozorava na vremenske nepogode od ponedeljka do četvrtka
Sputnik pre 11 minutajoš 37 povezanih
Snažna eksplozija u fabrici vatrometa na Malti, stanovnici prijavili više detonacija i jak udarni talas
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih
Vlada Srbije produžila do 2. jula zabranu izvoza nafte i naftnih derivata
RTV pre 37 minutajoš 13 povezanih