Повезане вести
Баждар демантовао Босанце: Немам ниједан други пасош осим пасоша Србије!
Спортски журнал 17.05.2024
”Не размишљам, нити преговарам, нити сам добио позив за селекцију Босне и Херцеговине. Дебитовао сам за репрезентацију Србије и због тога сам бескрајно захвалан селектору Стојковићу, ФСС-у и, наравно, мом клубу, Партизану, у… »
Баждар демантовао медије из БиХ: Немам ниједан други пасош осим пасоша Србије
Еуроневс 17.05.2024
Фудбалер Партизана Самед Баждар демантовао је данас писање медија из Босне и Херцеговине да ће заиграти за њихову репрезентацију, иако је недавно дебитовао за Србију. Тим поводом Баждар се огласио на Инстаграму. "Жао ми је што… »
Баждар демантовао босанце: „Мој једини избор је Србија!“
Хот спорт 17.05.2024
Баждар је рекао да оно што је пласирано у медијима преко Дрине је неистина Поједини медији у Босни и Херцеговини данас је пренела информацију да ће нападач Партизана Самед Баждар, иако је недавно на позив селектора Драгана… »
Нападач Партизана: Мој избор је Србија
Б92 17.05.2024
Фудбалер Партизана Самед Баждар каже да је његов једини избор репрезентација Србије. Ова изјава долази након писања медија у Босни и Херцеговини да би нападач црно-белих могао да обуче дрес "змајева". "Искрено да вам кажем… »
Вести дана »
УЖИВО Син аутопревозника Јаћимовића каже да ће његов отац ускоро бити пуштен на слободу (ФОТО, ВИДЕО)
Данас пре 3 сатајош 4 повезане
(ВИДЕО) Новак Ђоковић после прве победе у „његовој“ Атини: „Још учим грчки, а осећам се заиста као код куће“
Данас пре 3 сатајош 2 повезане
Хрватска полиција привела три особе због инцидента на Данима српске културе у Сплиту
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Брнабић: Најважније да је ЕК у извештају поново препоручила отварање кластера 3
Телеграф пре 3 сатајош 2 повезане