Povezane vesti
„Sledi suočavanje sa Zavišću, Sramotom, Smorom i Anksioznošću“: Nastavak Oskarom nagrađene animacije „U mojoj glavi“ uskoro u…
Nova 17.05.2024
Najnoviji Pixarev i Diznijev animiran nastavak "U mojoj glavi 2" (Inside Out 2) od 13. juna naći će se na redovnom repertoaru bioskopa, a karte se već mogu pronaći na blagajnama. Prošlo je devet godina kada je u svetskim bioskopima prikazana originalana… »
Karte za animirani film „U mojoj glavi 2“ od danas na blagajnama bioskopa
Danas 17.05.2024
Ostalo je još tačno mesec dana do početka prikazivanja najnovijeg Pixarevog i Diznijevog animiranog nastavka „U mojoj glavi 2“ (Inside Out 2) koji će se od 13. juna naći na redovnom repertoaru bioskopa. Karte za predstojeći sinhronizovani letnji hit… »
Vesti dana »

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Gurali su, udarali i napadali policajce": Dačić o incidentu na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu: "Policija je došla na poziv dekana"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

"Nemamo izbora": Tramp: Za počinioce ubistva u Vašingtonu tražićemo smrtnu kaznu
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

"Dobila sam prsten od Raleta pre dve nedelje": Ana Nikolić jeca u videu na sav glas, pa poručuje: "vređajte me, ne želim nikome ovo što sam doživela"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Remi na Kipru: Zvezda ostala bez Lige šampiona u 89. minutu, Liga Evrope kao uteha
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih