Povezane vesti
Ostvaren san! Radnički 1923 izborio plasman u Evropu!
Ritam grada Kg 17.05.2024
San Kragujevčana, navijača Radničkog 1923 je ostvaren – igraće se evropske utakmice! Nakon današnjeg poraza Čukaričkog od Partizana na Banovom brdu, Kragujevčani su kolo pre završetka prvenstva i matematički obezbedili učešće u evropskim takmičenjima… »
Dosanjan stogodišnji san: Radnički 1923 će igrati u Evropi!!!
Infozija 17.05.2024
Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca nakon današnjeg poraza Čukaričkog od Partizana, kolo pre završetka prvenstva, i matematički su obezbedili učešće u evropskim takmičenjima – stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnoj FB stranici kluba. “Ovo je ujedno i… »
Vesti dana »
Petorica Srba pred sudom u Prištini zbog navodnog ratnog zločina; Kancelarija za KiM: "Nastavak pritiska"
B92 pre 3 satajoš 38 povezanih
"Ako hoće da me vidi, neka dođe u Moskvu" Tramp razgovarao sa Putinom i Zelenskim: Nakon rođendanske čestitke, usledile žestoke teme
Blic pre 52 minutajoš 26 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 9 satijoš 5 povezanih
(Video) Nevreme uništilo sve po selima kod Subotice! Grad napravio ozbiljnu štetu na usevima, ulice pod vodom: "Sve je izlupao"
Blic pre 12 minutajoš 85 povezanih
Pomorska nesreća kod Splita: Sudarili se jedrilica i katamaran, poginule tri osobe
N1 Info pre 3 satajoš 28 povezanih