Повезане вести
Малолетник из Босне правио хаос по Бечу: Са њим приведено још девет тинејџера, полиција га терети за озбиљна кривична дела…
Курир 18.05.2024
На Регионалном суду у Бечу јуче се појавило 10 малолетника који се терете за озбиљна кривична дела, а који су деловали као организована група на чијем челу је био тинејџер из Босне и Херцеговине (17), који је уједно и… »
Малолетни Балканац, вођа криминалне банде, претио да ће разнети продавнице по Бечу: Саслушано још 9 тинејџера
Телеграф 18.05.2024
Поред вође из БиХ, међу оптуженима су и малолетници из Сирије, Ингушетије, Русије, Чеченије, Турске, Сомалије и још један из БиХ. На Регионалном суду у Бечу јуче се појавило 10 малолетника који се терете за озбиљна кривична… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана