Povezane vesti
Jovana Jeremić: “Te žene treba sveću da mi zapale jer im nisam rasturila brakove!”
Vesti online 18.05.2024
Jovana Jeremić ispričala je tokom gostovanja u jednoj emisiji kako su joj se, između ostalog, izvesni oženjeni muškarci i te kako udvarali. Da je htela, čini se, mogla je da im rasturi brakove, ali pošto nije – smatra da njihove žene treba da joj budu… »
"One treba u crkvi da mi pale sveću" Jovana Jeremić presekla usred emisije i progovorila: Gledaju na mene kao ženu 2…
Kurir 18.05.2024
Poznata voditeljka Jovana Jeremić progovorila je na temu oženjenih muškaraca koji su joj se udvarali. - Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene... Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije - rekla je Jovana na početku i… »
Vesti dana »
Mali: Produžetak licence NIS-u očekujem do kraja dana, MOL sutra ili prekosutra u Beogradu
RTS pre 3 satajoš 37 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Tramp: Od večeras desetodnevno primirje između Izraela i Libana
RTV pre 12 minutajoš 51 povezana
Ništa od Zvezdinog čuda u Madridu: Kampaco i Real razbili crveno-bele, Obradovićev tim mora težim putem do plej-ofa Evrolige!
Kurir pre 11 minutajoš 97 povezanih
Zbog Beogradskog maratona menjaju se čak 104 linije javnog prevoza u Beogradu: Ovo su sve izmene u saobraćaju, a stupaju na snagu već sutra
Nova pre 5 satijoš 27 povezanih
"Treba svi u Srbiji da budemo svesni": Važna poruka Gordana Petrića o žrebu za Evropsko prvenstvo
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane