Povezane vesti
Jovana Jeremić: “Te žene treba sveću da mi zapale jer im nisam rasturila brakove!”
Vesti online 18.05.2024
Jovana Jeremić ispričala je tokom gostovanja u jednoj emisiji kako su joj se, između ostalog, izvesni oženjeni muškarci i te kako udvarali. Da je htela, čini se, mogla je da im rasturi brakove, ali pošto nije – smatra da njihove žene treba da joj budu… »
"One treba u crkvi da mi pale sveću" Jovana Jeremić presekla usred emisije i progovorila: Gledaju na mene kao ženu 2…
Kurir 18.05.2024
Poznata voditeljka Jovana Jeremić progovorila je na temu oženjenih muškaraca koji su joj se udvarali. - Jesu, jesu, to je istina! Ima ih sa javne scene... Muškarci gledaju na razvedenu ženu kao na ženu druge kategorije - rekla je Jovana na početku i… »
Vesti dana »
Zelenski isključuje teritorijalne ustupke dok Evropa ponavlja 'nepokolebljivu' podršku Ukrajini
Slobodna Evropa pre 34 minutajoš 20 povezanih
Tela muškarca i žene pronađena u stanu u strogom centru grada. Policija rasvetljava okolnosti pod kojima je smrt nastala. Uviđaj je u toku.
Dnevnik pre 9 minutajoš 16 povezanih
Indijana slomila Sakramento, Minesoti malo 40 poena Edvardsa
Sport klub pre 44 minutajoš 13 povezanih
Kolone na Gazeli, Pančevcu i kod Autokomande: Jutarnji špic u Beogradu, saobraćaj usporen u ovim delovima grada (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 9 povezanih