Повезане вести

Одлазак тренера: Севиља ће морати да потражи новог шефа стручног штаба

Одлазак тренера: Севиља ће морати да потражи новог шефа стручног штаба

Вечерње новости 18.05.2024
ФУДБАЛСКИ клуб Севиља саопштио је ове суботе да ће тенер Кике Санчес отићи на крају сезоне, а да ће капитен Хесус Навас остати у клубу. Фото: ЕПА-ЕФЕ/ЈУАЊО МАРТИН Уговор 59-годишњег тренера истиче у јуну 2025. године, али је… »
Преокрет у Севиљи: Навас до краја године игра без плате

Преокрет у Севиљи: Навас до краја године игра без плате

Б92 18.05.2024
Фудбалски клуб Севиља и легендарни играч Андалужана Хесус Навас (38) договорили су наставак сарадње која ће тррајати до краја ове године. Договор две стране је да Навас тада заврши каријеру и преузме неку од позиција у клубу, у… »
Капитен разочаран: "Нисам добио ниједан позив"

Капитен разочаран: "Нисам добио ниједан позив"

Б92 18.05.2024
Хесус Навас на крају сезоне одлази из Севиље, која је тако од почетка године остале без тројице капитена, а на крају сезоне напусти ће је и четврти. Најтрофејнији клуб Лиге Европе, са седам титула од 2006. до данас, мучи се у… »
Председник Навасу нуди све: Даћемо му шта год да жели

Председник Навасу нуди све: Даћемо му шта год да жели

Спорт клуб 18.05.2024
Пожалио се Хесус Навас да мора да оде из Севиље јер му нико из клуба није понудио нови уговор. Није срећан ни Навас, ни навијачи. И зато је реаговао председник клуба. Након што се подигла бура међу навијачима Севиље што Хесус… »
Ово је тужан дан за мене: Навас одлази из Севиље

Ово је тужан дан за мене: Навас одлази из Севиље

Спорт клуб 18.05.2024
Хесус Навас на крају сезоне напушта Севиљу. Севиља је од почетка сезоне остала без двојице капитена, а сада одлазе и трећи и четврти. У јануару су клуб напустили Фернандо Регес и Иван Ракитић, зна се већ да ће на крају сезоне… »
''Ово је тужан дан за мене, севиља је моја љубав'' Легенда тима одлази на крају сезоне, од клуба ово није очекивао

''Ово је тужан дан за мене, севиља је моја љубав'' Легенда тима одлази на крају сезоне, од клуба ово није очекивао

Вечерње новости 18.05.2024
Капитен Севиље Хесус Навас напустиће Севиљу на крају сезоне. ФОТО: ЕПА Демантовао је фудбалер да није желео да продужи уговор са клубом како су поједини шпански медији писали. - Драги навијачи Севиље, ово је тужан дан за мене… »

Вести дана »