Povezane vesti
Klop: Naravno da ću ići na finale, nemam šta drugo da radim
B92 18.05.2024
Finale Lige šampiona za ovu sezonu će igrati ekipe Borusije Dortmund i Real Madrida. Upravo je to bila jedna od tema konferencije za medije Jirgena Klopa, pred kojim je utakmica gde će poslednji put sedeti na klupi ekipe Liverpula. "Dobio sam poziv za… »
Klop emotivno: "Sledeći menadžer će sigurno biti dobar momak!"
Večernje novosti 18.05.2024
Jirgen Klop će se u nedelju oprostiti od navijača Liverpula, a na konferenciji za medije je pričao o brojnim temema. FOTO: AP/Tanjug Novinare je svakako zanimalo da li će ispratiti finale Lige šampiona. - Dobio sam poziv za finale Lige šampiona… »
„Nikad nisam tražio karte za utakmicu, sad mi je čudno“
Sport klub 18.05.2024
U petak je Jirgen Klop poslednji put najavio meč kao menadžer Liverpula. A tema je bilo i na pretek. Najmanje se pričalo o samom meču, poslednjem Klopovom na klupi tima sa Enfilda. Jedna od prvih tema, ponovo, je bilo finale Lige šampiona u kome će… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi: Puštena dvojica privedenih studenata; Sedamnaest minuta tišine u Beogradu i protest u Leskovcu
RTV pre 36 minutajoš 42 povezane

Univerzitet u Beogradu odgovorio na dopis koji je Slavica Đukić Dejanović uputila rektorima i dekanima: Izostanak plata je protivzakonit
Nova pre 54 minutajoš 14 povezanih

Poginula cela porodica u ruskom napadu: Strašne scene sa lica mesta, povređena i beba (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih

Stojković potvrdio, samo jedan je siguran za sutra i to je kapiten!
Sportske.net pre 42 minutajoš 14 povezanih