Povezane vesti
Komšić: Da sam na mestu Srbije, bio bih konsponzor Rezolucije o Srebrenici
Beta 18.05.2024
Član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je danas u Sarajevu da je Srbija trebalo da bude kosponzor Rezolucije o Srebrenici jer Rezolucija nije usmerena protiv naroda ili države niti govori o kolektivnoj krivici. "Očekivao sam da budu mudriji i… »
Komšić: Da sam na mestu Srbije, bio bih kosponzor rezolucije o Srebrenici
N1 Info 18.05.2024
Član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je danas u Sarajevu da je Srbija trebalo da bude kosponzor rezolucije o Srebrenici, jer rezolucija nije usmerena protiv naroda ili države niti govori o kolektivnoj krivici. „Očekivao sam da budu mudriji i… »
„Da sam na mestu Srbije, bio bih kosponzor Rezolucije o Srebrenici“: Komšić podseća da je presuda o genocidu potvrđena
Danas 18.05.2024
Član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je danas u Sarajevu da je Srbija trebalo da bude kosponzor Rezolucije o Srebrenici jer Rezolucija nije usmerena protiv naroda ili države niti govori o kolektivnoj krivici. „Očekivao sam da budu mudriji i… »
Komšić: Da sam na mestu Srbije, bio bih konsponzor Rezolucije o Srebrenici
Radio sto plus 18.05.2024
“Očekivao sam da budu mudriji i pametniji. Da sam na njihovom mestu (Srbije), bio bih kosponzor ove rezolucije. Nije upućena protiv naroda ili države niti govori o kolektivnoj krivici” – kazao je Komšić, preneli su sarajevski mediji. Dodao je da… »
Vesti dana »
'Jedan čovek, pero, papir': Preminuo karikaturista Predrag Koraksić Koraks
BBC News pre 21 minutajoš 36 povezanih
Vreme je za veliko finale Evrovizije - evo šta treba da znate
BBC News pre 21 minutajoš 25 povezanih
RTS doneo odluku pred finale Evrovizije 2026. Dragana Kosjerina se neće javiti iz Beograda, usledila velika promena
Blic pre 2 satajoš 31 povezana