Повезане вести

Комшић: Да сам на месту Србије, био бих конспонзор Резолуције о Сребреници

Бета 18.05.2024
Члан Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је данас у Сарајеву да је Србија требало да буде коспонзор Резолуције о Сребреници јер Резолуција није усмерена против народа или државе нити говори о колективној кривици. "Очекивао… »
Комшић: Да сам на месту Србије, био бих коспонзор резолуције о Сребреници

Комшић: Да сам на месту Србије, био бих коспонзор резолуције о Сребреници

Н1 Инфо 18.05.2024
Члан Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је данас у Сарајеву да је Србија требало да буде коспонзор резолуције о Сребреници, јер резолуција није усмерена против народа или државе нити говори о колективној кривици. „Очекивао… »
„Да сам на месту Србије, био бих коспонзор Резолуције о Сребреници“: Комшић подсећа да је пресуда о геноциду потврђена

„Да сам на месту Србије, био бих коспонзор Резолуције о Сребреници“: Комшић подсећа да је пресуда о геноциду потврђена

Данас 18.05.2024
Члан Председништва БиХ Жељко Комшић изјавио је данас у Сарајеву да је Србија требало да буде коспонзор Резолуције о Сребреници јер Резолуција није усмерена против народа или државе нити говори о колективној кривици. „Очекивао… »

Радио сто плус 18.05.2024
“Очекивао сам да буду мудрији и паметнији. Да сам на њиховом месту (Србије), био бих коспонзор ове резолуције. Није упућена против народа или државе нити говори о колективној кривици” – казао је Комшић, пренели су сарајевски… »

Вести дана »