Povezane vesti
Kamere zabeležile jeziv snimak: Albanac prilazi bivšoj ženi trenutak pre nego što će je ubiti: "Ja sam radio a ona trošila"…
Kurir 18.05.2024
Sigurnosne kamere su snimile trenutak kada je muškarac presreo bivšu suprugu na ulici neposredno pre nego što će je ubiti! Zločin koji se dogodio u Menidi, na zapadu Grčke, potresao je miran primorski gradić, preneo je portal "Protothema", koji je… »
Kamere snimile prilazak Albanca bivšoj ženi trenutak pre nego što će je ubiti: "Ja sam radio a ona trošila"
Telegraf 18.05.2024
Žrtva je zadobila više od deset uboda nožem, a ubica je na kraju ostavio nož zabijen u njenom telu, pre nego što je pobegao. Sigurnosne kamere su snimile trenutak kada je muškarac presreo bivšu suprugu na ulici neposredno pre nego što će je ubiti! Zločin… »
Vesti dana »

CIK Kosova nije sertifikovala Srpsku listu za lokalne izbore
Vesti online pre 43 minutajoš 21 povezana

Rojters: Putin od Ukrajine traži ceo Donbas, bez članstva u NATO-u i stranih trupa
RTV pre 1 satjoš 23 povezane

Netanjahu najavljuje nastavak pregovora o oslobađanju talaca i okončanju rata pod uslovima Izraela
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 34 povezane

Mali najavio da će marže u trgovinskim lancima biti ograničene na maksimalnih 20 odsto
Forbes pre 5 satijoš 24 povezane

Nevreme iz Slavonije stiglo do Bačke – u Subotici obilna kiša, oborena stabla u Mišićevu i Bajmoku
RTS pre 28 minutajoš 22 povezane