Povezane vesti
Danijela Vranić progovorila o vezi sa acom lukasom! Otkrila istinu o velikim dugovima i bankrotu: "Sve je lepo rekao..."
Kurir 18.05.2024
Pevačica Danijela Vranić pre nekoliko godina odlučila je da napravi pauzu i povuče se sa javne scene, a sada je po prvi put progovorila o svom životu nakon te bitne odluke. Nakon dužeg vremenskog perioda Danijela je odlučila da se na velika vrata vrati… »
"Umorila sam se, svega mi je preko glave": Pevačica odjednom nestala sa scene, sada prvi put progovorila posle medijske ilegale…
Blic 18.05.2024
Pevačica Danijela Vranić već duže vreme se ne pojavljuje u javnosti, a sada je za "Blic" prvi put progovorila o svom životu i planovima. Danijela, da li je istina da se nakon velike medijske pauze vraćaš na scenu? - Toliko puta sam od tebe dobila to… »
Vesti dana »
Ubijen čovek koji je držao Iran na okupu? Ko je Ali Laridžani za koga Izrael tvrdi da je mrtav
Nova pre 20 minutajoš 32 povezane
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 20 minutajoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 3 satajoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Gori najmoćnije naoružanje Amerike: Vatra 30 sati guta "DŽerald Ford" - Ima povređenih u vodama kod Irana (video)
Večernje novosti pre 15 minutajoš 24 povezane