Povezane vesti
Vučić: Srbija napadnuta na pokvaren način, moramo se boriti
Politika 18.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija na veoma pokvaren način napadnuta, ali da nema izbora i da mora da nastavi da se bori. „Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se… »
NIN 18.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je Srbija na veoma pokvaren način napadnuta, ali da nema izbora i da mora da nastavi da se bori. "Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se moramo… »
Telegraf 18.05.2024
Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se moramo boriti, rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija na veoma pokvaren način napadnuta, ali da nema izbora i da… »
Predsednik Vučić uputio snažnu poruku: Mi nemamo drugu zemlju, Srbija je naša najveća svetinja!
Dnevnik 18.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obratio se građanima Srbije i uputio im važnu poruku pred borbu koja predstoji našoj državi 23. maja, kada bi se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, trebalo glasati o sramnoj rezoluciji o takozvanom genocidu u… »
Vesti dana »
Vučić pozvao Evropu da bude hrabrija i otvorenija za promene, kao Srbija
Beta pre 11 minutajoš 25 povezanih
Održavaju se lokalni izbori na Zapadnoj obali i u delovima Gaze
Radio 021 pre 26 minutajoš 41 povezana
Crvena zvezda objavila uputstva za navijače i pozvala ih na sportsko navijanje u derbiju
Radio sto plus pre 56 minutajoš 30 povezanih
Tačno ovog dana se vreme menja! Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića: Evo kada kreće kiša, pominje i sneg
Pravda pre 2 satajoš 26 povezanih