Повезане вести
Вучић: Србија нападнута на покварен начин, морамо се борити
Политика 18.05.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је Србија на веома покварен начин нападнута, али да нема избора и да мора да настави да се бори. „Ми немамо другу земљу, наша Србија је на веома покварен начин нападнута, али… »
НИН 18.05.2024
Председник Србије Александар Вучић оценио је да је Србија на веома покварен начин нападнута, али да нема избора и да мора да настави да се бори. "Ми немамо другу земљу, наша Србија је на веома покварен начин нападнута, али… »
Телеграф 18.05.2024
Ми немамо другу земљу, наша Србија је на веома покварен начин нападнута, али немамо избора, ми се морамо борити, рекао је Вучић. Председник Србије Александар Вучић оценио је данас да је Србија на веома покварен начин нападнута… »
Председник Вучић упутио снажну поруку: Ми немамо другу земљу, Србија је наша највећа светиња!
Дневник 18.05.2024
Председник Србије Александар Вучић, обратио се грађанима Србије и упутио им важну поруку пред борбу која предстоји нашој држави 23. маја, када би се у Генералној скупштини Уједињених нација, требало гласати о срамној резолуцији… »
Вести дана »
Три мигранта погинула у превртању чамца у Сави у Славонском Броду, осам спашено
Спутник пре 17 минутајош 16 повезаних
Вембањама се враћа на паркет! Могао би да заигра у завршници НБА купа!
Курир пре 1 минутјош 22 повезане
Русија током ноћи напала енергетска постројења у Одеској и Полтавској области
РТВ пре 1 сатјош 18 повезаних
Спуштање конопцем из хеликоптера: Како су америчке снаге преузеле венецуелански танкер (ВИДЕО)
Н1 Инфо пре 16 минутајош 15 повезаних