Povezane vesti
Vučić: Srbija napadnuta na pokvaren način, moramo se boriti
Politika 18.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija na veoma pokvaren način napadnuta, ali da nema izbora i da mora da nastavi da se bori. „Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi… »
Vučić poslao važnu poruku: "Nemamo drugu zemlju. Srbija je na pokvaren način napadnuta" FOTO
B92 18.05.2024
"Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se moramo boriti, jer nam je Srbija sve na svetu, Srbija je naša najveća svetinja". To je danas poručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On se ovim… »
NIN 18.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je da je Srbija na veoma pokvaren način napadnuta, ali da nema izbora i da mora da nastavi da se bori. "Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se… »
Telegraf 18.05.2024
Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se moramo boriti, rekao je Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je Srbija na veoma pokvaren način napadnuta, ali da nema izbora… »
Predsednik Vučić uputio snažnu poruku: Mi nemamo drugu zemlju, Srbija je naša najveća svetinja!
Dnevnik 18.05.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obratio se građanima Srbije i uputio im važnu poruku pred borbu koja predstoji našoj državi 23. maja, kada bi se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, trebalo glasati o sramnoj rezoluciji o takozvanom… »
"Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta" Predsednik Vučić poslao važnu poruku (foto)
Kurir 18.05.2024
BEOGRAD - "Mi nemamo drugu zemlju, naša Srbija je na veoma pokvaren način napadnuta, ali nemamo izbora, mi se moramo boriti, jer nam je Srbija sve na svetu, Srbija je naša najveća svetinja", poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić. On se ovim… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Studenti nakon protesta na Slaviji imaju poruku za građane: „Ostanite uz nas, tek smo počeli“
Nova pre 1 danjoš 71 povezana
Veliki broj građana podržao studente: U protestnoj šetnji nekoliko hiljada ljudi
Niške vesti pre 7 satijoš 9 povezanih
Povećan ulog pred derbi Zvezde i Partizana: Ko izgubi, neće biti ni drugi!
Mondo pre 1 satjoš 41 povezana
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 17 satijoš 2 povezane
Protest na Slaviji: Studenti i građani traže odgovornost za tragediju u Novom Sadu
Bloomberg Adria pre 3 satajoš 24 povezane