Povezane vesti
Ivanišević najavljuje novi Novakov uzlet: ''Ispadanje u Rimu nije bitno''
Sportske.net 18.05.2024
Doskorašnji trener najboljeg tenisera sveta Goran Ivanišević je ovih dana boravio u Švajcarskoj, što su tamošnji mediji iskoristili za zanimljive razgovore sa njim. Naravno, neizbežna tema bio je razlog nedavnohg okončanja saradanje sa Novakom Đokovićem… »
Ivanišević: Novak i ja smo već bili siti jedan drugog
Sport klub 18.05.2024
Goran Ivanišević je u Švajcarskoj, a lokalni mediji gotovo svakog dana objavljuju intervjue sa njim. Sada je u gostima kod Bojana Božovića, Đokovićevog druga i partnera u dublu iz detinjstva. Upoznali su se tokom Ivaniševićevih boravaka u Beogradu jer je… »
Velike reči ivaniševića: "Bila mi je čast..."
Večernje novosti 18.05.2024
Novak Đoković i Goran Ivaničević su se razišli nedavno, a sada je hrvatski stručnjak govorio o toj saradnji za portal "Votson". Foto: Profimedia On je na počtku razgovora istakao da sa Đokovićem nije bilo nikakvih neprijatnosti, kao i da će ostati… »
Vesti dana »
Tokom večeri bez zadržavanja na naplatnim stanicama auto-puteva: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro