Povezane vesti
Na oproštajnoj utakmici u Dortmundu legendarni fudbaler Borusije častio pivom sve gledaoce
Radio sto plus 18.05.2024
“Sve sam unapred isplanirao, i sve je ispalo savršeno, neizmerno sam zahvalan za svu ljubav koju su navijači pokazali prema meni”, rekao je Reus, nakon što je častio više od 80.000 prisutnih na stadionu Borusije. Da sve bude kao u priči Reus se… »
Marko Rojs se oprostio od Dortmunda, pa oduševio gestom: "Hvala vam za sve! Poslednja tura je na mene"
Telegraf 18.05.2024
Sjajni nemački fudbaler napušta klub na kraju sezone. Fudbaleri Dortmunda ostvarili su ubedljivu pobedu u okviru 34. kola Bundeslige, pošto su na domaćem terenu ubedljivo savladali Darmštat rezultatom 4:0. Inače, ovim kolom spuštena je zavesa na… »
Fudbaleri Kelna ispali iz Bundeslige, Bajer bez poraza osvojio titulu
Radio sto plus 18.05.2024
Od ranije je poznato da je novi šampion, prvi put u klupskoj istoriji, Bajer Leverkuzen. To je jedina ekipa koja je u istoriji Bundeslige osvojila titulu bez poraza. Keln je na gostujućem terenu izgubio od Hajdenhajma 4:1, pa je kao pretposlednji 17. na… »
Ludnica u Nemačkoj! Union u nadoknadi obezbedio opstanak, Kramarić poslao Bajern na treće mesto
Telegraf 18.05.2024
Spuštena zavesa na ovogodišnju sezonu Bundeslige. Utakmicama 34. kola završena je sezona u Bundesligi. Pred poslednje kolo poznato je bilo da su titulu osvojili fudbaleri Leverkuzena, koji su tako prekinuli dominaciju minhenskog Bajerna. Poslednji… »
Dirljiv momenat na "Vestfalenu": Marko Rojs postigao gol na oproštaju, i to kakav!
Telegraf 18.05.2024
Forma je prolazna-klasa je večna. Ovog popodneva na programu je i poslednje, 34. kolo Bundeslige. Spušta se zavesa na još jednu sezonu u nemačkom fudbalu, a titulu je nekoliko kola pre kraja osvojila ekipa Bajer Leverkuzena. Ipak, ovo kolo svakako je… »
Vesti dana »
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih
Najmanje 26 mrtvih i 59 nestalih u izraelskom napadu na stambenu zgradu u Gazi
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih
Šolc: Najbolji način da se shvati šta Putin misli na temu Ukrajine jeste da se razgovara s njim
Politika pre 2 satajoš 2 povezane
Izrael: Uhapšene tri osobe zbog ispaljivanja raketa na Netanjahuovu rezidenciju
IndeksOnline pre 5 satijoš 15 povezanih