Повезане вести
"Не желим да кривим себе, нека буде са њим": Марија подржала Миљанину везу са Золом, па споменула венчање
Телеграф 18.05.2024
Марија одустала од противљења ћеркине везе са Золом. Мајка ријалити учеснице Миљане Кулић, Марија Кулић, иако никада није била за ћеркину везу са Лазаром Чолићем Золом, а након његовог уласка у Белу кућу, Нишлијка се ипак… »
Марија Кулић прихватила золу за зета! Пороговорила о венчању: "Нећу да ме гризе савест, нека се уда!"
Курир 18.05.2024
Мајка ријалити учеснице Миљане Кулић, Марија, одувек се противила ћеркиној вези са Лазаром Чолићем Золом. Њихов однос одувек је био турбулентан, а откако је поново ушао у "Елиту", њих двоје су на корак до помирења. Ипак… »
"Нећу да ме гризе савест": Марија први пут подржала Золину и Миљанину везу, подржава ћерку да се уда за њега: "Нека се…
Блиц 18.05.2024
Марија Кулић одувек се противила Миљаниној вези са Лазаром Чолићем Золом, а откако су на корак да поново обнове романсу, Нишлијка је решила да одустане. - Шта да вам кажем... Мешала сам се Миљани, односно, трудила се да је… »
Марија открила све о миљаниној и золиној свадби Кулићева више не може да ћути: "Поган је, а кад дође до венчања..."
Ало 18.05.2024
Миљана и Зола су легли у исти кревет, а судећи по свему, они су на корак до помирења. Лазар Чолић Зола синоћ се вратио у Елиту, а исте вечери разговарао је са својом бившом девојком Миљаном Кулић. Након констатације да међу… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 19 минутајош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 2 сатајош 1 повезана