Povezane vesti
„Deca su se uznemirila kada su videla vesti“: Prva izjava Nataše Ninković nakon što joj je pozlilo
Nova 18.05.2024
Glumici Nataši Ninković juče je pozlilo na probi u pozorištu. Ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća. „Bolje sam danas. Deca su se uznemirila kada su videla vesti, sada sam dobro. Hvala vam, prijatno“, rekla je ona za „Blic“. Kako su pisali mediji… »
Nataša Ninković se oglasila nakon boravka u Urgentnom centru!
Svet plus 18.05.2024
Nataša Ninković se oglasila nakon što je završila u Urgentnom centru. Saznajte kakvo je njeno zdravstveno stanje i kako se sada oseća. Glumica Nataša Ninković juče, 17. maja, završila je u Urgentnom centru jer joj se slošilo, što je izazvalo zabrinutost… »
Sve se dobro završilo! Nataša se oporavlja i vraća u pozorište, evo detalja
Kurir 18.05.2024
Nataša Ninković polako, ali sigurno se oporavlja nakon što joj je u petak pozlilo zbog čega je morala da otkaže probu u pozorištu. Ona je viđena u Urgentnom centru gde su je medicinski radnici detaljno pregledali i ukazali pomoć. Istaknuta predstavnica… »
Prvo oglašavanje Nataše Ninković nakon što je završila u Urgentnom centru: "Deca su se uznemirila..."
Telegraf 18.05.2024
Glumica otkrila kako se oseća. Glumici Nataši Ninković je juče, 17. maja pozlilo u pozorištu gde je imala probu predstave nakon čega je završila u Urgentnom centru. Nataša se oglasila ovim povodom i otkrila kako se oseća. - Bolje sam danas. Deca su se… »
Vesti dana »

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 63 povezane

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 18 minutajoš 71 povezana

Odobrena poskupljenja prenosa i distribucije struje: Povećava se i granica potrošnje za „crvenu zonu“
Danas pre 5 satijoš 23 povezane