Povezane vesti

„Deca su se uznemirila kada su videla vesti“: Prva izjava Nataše Ninković nakon što joj je pozlilo

„Deca su se uznemirila kada su videla vesti“: Prva izjava Nataše Ninković nakon što joj je pozlilo

Nova 18.05.2024
Glumici Nataši Ninković juče je pozlilo na probi u pozorištu. Ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća. „Bolje sam danas. Deca su se uznemirila kada su videla vesti, sada sam dobro. Hvala vam, prijatno“, rekla je ona za „Blic“. Kako su… »
Nataša Ninković se oglasila nakon boravka u Urgentnom centru!

Nataša Ninković se oglasila nakon boravka u Urgentnom centru!

Svet plus 18.05.2024
Nataša Ninković se oglasila nakon što je završila u Urgentnom centru. Saznajte kakvo je njeno zdravstveno stanje i kako se sada oseća. Glumica Nataša Ninković juče, 17. maja, završila je u Urgentnom centru jer joj se slošilo, što je izazvalo… »
"Deca su se uznemirila": Prva izjava Nataše Ninković nakon što je završila u Urgentnom centru

"Deca su se uznemirila": Prva izjava Nataše Ninković nakon što je završila u Urgentnom centru

Mondo 18.05.2024
Glumica je otkrila kako se oseća nakon što joj se juče slošilo tokom probe. Glumica je otkrila kako se oseća nakon što joj se juče slošilo tokom probe. Glumici Nataši Ninković juče je pozlilo na probi u pozorištu, zbog čega je hitno primljena… »
Sve se dobro završilo! Nataša se oporavlja i vraća u pozorište, evo detalja

Sve se dobro završilo! Nataša se oporavlja i vraća u pozorište, evo detalja

Kurir 18.05.2024
Nataša Ninković polako, ali sigurno se oporavlja nakon što joj je u petak pozlilo zbog čega je morala da otkaže probu u pozorištu. Ona je viđena u Urgentnom centru gde su je medicinski radnici detaljno pregledali i ukazali pomoć. Istaknuta… »
Prva izjava Nataše Ninković nakon što joj je pozlilo! Otkrila kako se oseća i šta joj je bilo najstrašnije

Prva izjava Nataše Ninković nakon što joj je pozlilo! Otkrila kako se oseća i šta joj je bilo najstrašnije

Kurir 18.05.2024
Glumici Nataši Ninković juče je pozlilo na probi u pozorištu, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar, pisao je prvi Kurir. Nataša Ninković sada se ovim povodom oglasila i otkrila kako se oseća. - Bolje sam danas. Deca su se uznemirila kada… »
Prvo oglašavanje Nataše Ninković nakon što je završila u Urgentnom centru: "Deca su se uznemirila..."

Prvo oglašavanje Nataše Ninković nakon što je završila u Urgentnom centru: "Deca su se uznemirila..."

Telegraf 18.05.2024
Glumica otkrila kako se oseća. Glumici Nataši Ninković je juče, 17. maja pozlilo u pozorištu gde je imala probu predstave nakon čega je završila u Urgentnom centru. Nataša se oglasila ovim povodom i otkrila kako se oseća. - Bolje sam danas. Deca… »
Prva izjava Nataše Ninković nakon što je bila u urgentnom centru: Glumica otkrila kako se oseća: "Deca su se uznemirila…

Prva izjava Nataše Ninković nakon što je bila u urgentnom centru: Glumica otkrila kako se oseća: "Deca su se uznemirila…

Blic 18.05.2024
Glumici Nataši Ninković juče je pozlilo na probi u pozorištu, zbog čega je hitno primljena u Urgentni centar. Nataša Ninković sada se ovim povodom oglasila za "Blic" i otkrila kako se oseća. - Bolje sam danas. Deca su se uznemirila kada su videla… »

Vesti dana »

Vremenska prognoza 23. novembar 2024.

Vremenska prognoza 23. novembar 2024.

RTS pre 3 satajoš 25 povezanih
Preminuo Dragan Marković Palma

Preminuo Dragan Marković Palma

Insajder pre 1 satjoš 91 povezana
Kenan: Kuda god bih krenuo, uvek me je neko pratio

Kenan: Kuda god bih krenuo, uvek me je neko pratio

Sportski žurnal pre 11 satijoš 42 povezane