Povezane vesti
Đuričić se oprostio od reprezentacije Srbije: Teško mi je, ali tako mora
Sportski žurnal 18.05.2024
Za Srbiju je odigrao 44 utakmice i postigao pet golova. Srpski fudbaler Filip Đuričić oprostio se od reprezentacije, istog dana kada je objavljeno da nije na širem spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za EURO 2024. - Moje putovanje je počelo… »
Šok: Fudbaler Srbije se emotivnom porukom oprostio od dresa Srbije
Telegraf 18.05.2024
Đuričić rekao zbogom Orlovima. Srpski reprezentativac Filip Đuričić (32) odlučio je da se oprosti od nacionalnog dresa, u danu kada se nije našao na spisku selektora Dragana Stojkovića za odlazak na Evropsko prvenstvo! Đuričić je igrač… »
Piksi ga precrtao, Srbin završio karijeru! Odmah se javio: Teško mi je!
Mondo 18.05.2024
Filip Đuričić se oglasio i objavio da posle dvadeset godina završava reprezentativnu karijeru. Filip Đuričić se oglasio i objavio da posle dvadeset godina završava reprezentativnu karijeru. Selektor Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak… »
Šok: Srpski fudbaler se emotivnom porukom oprostio od reprezentacije – Piksi ga nije zvao na Evro
Nova 18.05.2024
Filip Đuričić, srpski fudbaler, koji ima 32 godine, oprostio se od reprezentacije Srbije, za koju više neće nastupati. Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, nije stavio Đuričića na spisak za Evropsko prvenstvo ove godine, pa se fudbaler ubrzo… »
Filipe, hvala na svemu - Đuričić se oprostio od reprezentacije Srbije
Sportske.net 18.05.2024
Đuričić se nije našao na proširenom spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića za predstojeći EURO, a nakon toga se emotivnom porukom obratio javnosti putem društvenih mreža i saopštio da se oprostio od dresa najdražih boja. "Ovako... Moje… »
Ovom se niko nije nadao: Srpski reprezentativac rekao zbogom nacionalnom timu! (foto)
Hot sport 18.05.2024
Đuričić se oprostio od dresa Srbije Emotivna poruka srpskog fudbalera Filipa Đuričića na Instagramu označila je njegovu odluku da se oprosti od igranja za nacionalni tim. Đuričić je donio tu odluku u danu kada se nije našao na spisku selektora… »
Filip Đuričić se oprostio od dresa reprezentacije: "Teško je..."
B92 18.05.2024
Srpski fudbaler Filip Đuričić porukom na društvenim mrežama objavio je da je završio reprezentativnu karijeru i da će ubuduće biti samo navijač nacionalnog tima. Đuričić se nije našao ni na širem spisku selektora Dragana Stojkovića za… »
Filipov oproštaj od Orlova: Bila mi je čast i u dobru i zlu
Sport klub 18.05.2024
Filip Đuričić oglasio se na društvenim mrežama pošto se nije našao na spisku selektora Dragana Stojkovića za predstojeći EURO 2024. Filip Đuričić je za A reprezentaciju Srbije debitovao 29. februara 2012. protiv Kipra, poslednji meč odigrao… »
Filip Đuričić se oprostio od dresa reprezentacije: "Teško je..."
Dnevnik 18.05.2024
Srpski fudbaler Filip Đuričić porukom na društvenim mrežama objavio je da je završio reprezentativnu karijeru i da će ubuduće biti samo navijač nacionalnog tima. Đuričić se nije našao ni na širem spisku selektora Dragana Stojkovića za… »
Šok: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije
Večernje novosti 18.05.2024
IZNENADIO je sve Filip Đuričić odlukom da se oprosti od dres reprezentacije Srbije. FOTO: Tanjug/AP On je odlučio da stavi tačku kada je u pitanju igranje za nacionalnu selekciju i to baš ove subote kada je selektor Dragan Stojković Piksi objavio… »
Vesti dana »
Predsednik: Srbiju lažima neće slomiti, objasniću kome je bio potreban incident u Zubinom Potoku
RTV pre 34 minutajoš 1 povezana
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Sneg u Zapadnoj Srbiji, pokrivač i do metar visine: Apel vozačima na opreznu vožnju (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana