Povezane vesti
"Ja sam nebinarna osoba" Kija sve zatekla i pokrenula raspravu: Nisam ni ona, ni on, ni ono, već oni
Mondo 19.05.2024
Kristina Kija Kockar pokrenula je raspravu u emisiji kada je istakla da je shvatila da je nebinarna osoba. Kristina Kija Kockar pokrenula je raspravu u emisiji kada je istakla da je shvatila da je nebinarna osoba. Bivša učesnica Zadruge i voditeljka… »
"Ja sam nebinarna osoba,: nisam ni ona, ni on, ni ono, već ONI": Kija Kockar šokirala izjavom o rodnom identitetu i pokrenula…
Blic 18.05.2024
Kristina Kija Kockar, ispričala je da je nedavno shvatila da poseduje i mušku i žensku energiju, odnosno, da je nebinarna. Voditeljka i pobednica rijalitija "Zadruga 1", Kristina Kija Kockar, dotakla se priče o rodnom identitetu i tom prilikom šokirala… »
Vesti dana »

Evropa spremila odgovor Trampu: Sve je jasnije da Zelenski neće predati teritorije Rusiji
Mondo pre 43 minutajoš 34 povezane

Košarkaši Srbije bolji od Grčke na pripremnom turniru na Kipru, Jokić dominirao
Insajder pre 43 minutajoš 26 povezanih

Raste zabrinutost u Evropi Makron: "Budućnost Ukrajine će odlučiti Kijev i Evropska unija"
Telegraf pre 28 minutajoš 160 povezanih

Održan završni protest “Pravda spava, vi nećete”, zborovi građana šetali Dedinjem (FOTO)
Insajder pre 43 minutajoš 15 povezanih