Povezane vesti
Nosio je zastavu Ukrajine sa posebnim simbolom rata, ušao kao Kozak, pa srušio Fjurija: Usik se nije šalio
Telegraf 19.05.2024
Plavo-žute boje Ukrajine dominirale su u Rijadu... Ukrajinski borac, Oleksandr Usik postao je apsolutni šampion teške kategorije u boksu, pošto je teokom spektakla u Rijadu savladao Tajsona Fjurija! Ukrajinac je posle 12 rundi borbe, sudijskom odlukom… »
Fjurijev “nizak udarac”: Usik je pobedio jer je Ukrajina u ratu
Vesti online 19.05.2024
“Ljudi generalno ‘padaju’ na zemlje koje su u ratu”, rekao je poraženi WBC šampion, koji tvrdi da je zaslužio pobedu. “Što se mene tiče, dobio sam meč”, rekao je Tajson Fjuri jutros u Rijadu. Dok je Oleksandr Usik bio prevožen u bolnicu sa prelomom… »
Borba Usika i Fjurija – pobeda Davida nad Golijatom
Sport klub 19.05.2024
Posle četvrt veka, svet je dobio neprikosnovenog šampiona teške kategorije u eri četiri bitna svetska pojasa (WBC, WBA, IBF, WBO) u liku i delu Aleksandra Usika (22-0, 14 KO). Ukrajinac je u Rijadu, prestonici Saudijske Arabije, pobedio na poene u 12… »
Fjuri: "Pobedio sam, Usiku su dali pobedu zbog rata u Ukrajini"
Sportske.net 19.05.2024
Britanski bokser Tajson Fjuri rekao je danas da veruje da je on pobedio u borbi protiv Oleksandra Usika, kome su, kako je ocenio, sudije dodelile pobedu pošto je njegova zemlja Ukrajina u ratu. Usik je noćas u Rijadu posle 12 rundi odlukom sudija… »
Usik: Ovo je veliki dan! Fjuri: Jedna od najlošijih odluka u istoriji boksa
Sportski žurnal 19.05.2024
Usik je pobedio noćas Fjurija i ujedinio titule svetskog šampiona u teškoj kategoriji u verzijama VBA, VBO, IBF i VBC. - Mnogo hvala mom timu. Ovo je bila velika prilika za moju porodicu, mene i moju zemlju. Ovo je veliki dan. Spreman sam za revanš -… »
Fjuri je ljut: Usik je pobedio jer je Ukrajina u ratu
Sport klub 19.05.2024
"Ljudi generalno 'padaju' na zemlje koje su u ratu", rekao je poraženi WBC šampion, koji tvrdi da je zaslužio pobedu. "Što se mene tiče, dobio sam meč", rekao je Tajson Fjuri jutros u Rijadu. Dok je Oleksandr Usik bio prevožen u bolnicu sa prelomom… »
Šok! Usik sa polomljenom vilicom pobedio Fjurija! Ukrajinac posle borbe odmah prebačen u bolnicu sa ozbiljnom povredom!
Kurir 19.05.2024
Aleksander Usik uspeo je da posle neverovatne borbe u 12 rundi savlada Tajsona Fjurija odlukom sudija i na taj način postani prvi apsolutni prvak sveta u teškoj kategoriji posle 24 godine i Lenoksa Luisa. Neverovatan meč smo imali priliku da gledamo u… »
Usik: Za moju državu, za moju porodicu
B92 19.05.2024
Ukrajinac Oleksandr Usik postao je apsolutni šampion boksa. On je u Rijadu posle 12 rundi na poene dobio Engleza Tajsona Fjurija i tako je postao prvi bokser posle Lenoksa Luisa objedinio sve titule. Usik se posle borbe obratio pubilici. "Hvala mnogo mom… »
Usik razbio Fjurija, postao apsolutni šampion pa se slomio zbog preminulog oca: Tata, da li si video?
Kurir 19.05.2024
Kakav spektakl u Rijadu! Oleksander Usik je pobedio Tajsona Fjurija na poene i na taj način postao prvi apsolutni šampion u teškoj kategoriji posle Lenoksa Luisa koji je davne 1999. godine objedinio sve titule u teškoj kategoriji. Ukrajinac je bio blizu… »
Na srcu - "Pravoslavlje ili smrt!", simbol hrišćanstva na čelu, na grudima krst: Ovako je Ukrajinac počeo meč
Telegraf 19.05.2024
Usik je poznat kao vekliki pravoslavac. Ukrajinski borac, Oleksandr Usik savladao je Tajsona Fjurija i postao apsolutni šampion teške kategorije u boksu. na spektaklu u Rijadu, Ukrajinac je posle 12 rundi borbe, sudijskom odlukom, savladao "Kralja… »
Usik hitno prebačen u bolnicu posle borbe sa Fjurijem!
Telegraf 19.05.2024
Posle pobede, povrede su morale da budu pdmah sanirane... Oleksandr Usik je hitno prebačen u bolnicu u Saudijskoj Arabiji u subotu uveče, posle borbe, i pobede, nad Tajsonom Fjurijim. Usik je ostvario podeljenu pobedu i naneo Ciganskom Kralju prvi poraz… »
Vesti dana »
Toplotni talas u Srbiji: Sunčano i veoma toplo vreme sa upozorenjima i posledicama po zdravlje
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 31 povezana
Zemljotres jačine 5,6 pogodio sever Kalifornije, više povređenih ali bez žrtava (FOTO)
Insajder pre 45 minutajoš 100 povezanih
Boban Rajović pevao navijačima Bosne i Hercegovine nakon pobede: Pojavio se i na američkoj televiziji (FOTO/VIDEO)
Nova pre 15 minutajoš 128 povezanih
Podvig Meksikanaca kakvim se u istoriji može pohvaliti samo šest reprezentacija
RTS pre 46 minutajoš 18 povezanih