Povezane vesti
Nosio je zastavu Ukrajine sa posebnim simbolom rata, ušao kao Kozak, pa srušio Fjurija: Usik se nije šalio
Telegraf 19.05.2024
Plavo-žute boje Ukrajine dominirale su u Rijadu... Ukrajinski borac, Oleksandr Usik postao je apsolutni šampion teške kategorije u boksu, pošto je teokom spektakla u Rijadu savladao Tajsona Fjurija! Ukrajinac je posle 12 rundi borbe, sudijskom… »
Fjurijev “nizak udarac”: Usik je pobedio jer je Ukrajina u ratu
Vesti online 19.05.2024
“Ljudi generalno ‘padaju’ na zemlje koje su u ratu”, rekao je poraženi WBC šampion, koji tvrdi da je zaslužio pobedu. “Što se mene tiče, dobio sam meč”, rekao je Tajson Fjuri jutros u Rijadu. Dok je Oleksandr Usik bio prevožen u bolnicu… »
Fjuri: "Pobedio sam, Usiku su dali pobedu zbog rata u Ukrajini"
Sportske.net 19.05.2024
Britanski bokser Tajson Fjuri rekao je danas da veruje da je on pobedio u borbi protiv Oleksandra Usika, kome su, kako je ocenio, sudije dodelile pobedu pošto je njegova zemlja Ukrajina u ratu. Usik je noćas u Rijadu posle 12 rundi odlukom sudija… »
Borba Usika i Fjurija – pobeda Davida nad Golijatom
Sport klub 19.05.2024
Posle četvrt veka, svet je dobio neprikosnovenog šampiona teške kategorije u eri četiri bitna svetska pojasa (WBC, WBA, IBF, WBO) u liku i delu Aleksandra Usika (22-0, 14 KO). Ukrajinac je u Rijadu, prestonici Saudijske Arabije, pobedio na poene u 12… »
Usik: Ovo je veliki dan! Fjuri: Jedna od najlošijih odluka u istoriji boksa
Sportski žurnal 19.05.2024
Usik je pobedio noćas Fjurija i ujedinio titule svetskog šampiona u teškoj kategoriji u verzijama VBA, VBO, IBF i VBC. - Mnogo hvala mom timu. Ovo je bila velika prilika za moju porodicu, mene i moju zemlju. Ovo je veliki dan. Spreman sam za revanš -… »
Šok! Usik sa polomljenom vilicom pobedio Fjurija! Ukrajinac posle borbe odmah prebačen u bolnicu sa ozbiljnom povredom!
Kurir 19.05.2024
Aleksander Usik uspeo je da posle neverovatne borbe u 12 rundi savlada Tajsona Fjurija odlukom sudija i na taj način postani prvi apsolutni prvak sveta u teškoj kategoriji posle 24 godine i Lenoksa Luisa. Neverovatan meč smo imali priliku da gledamo u… »
Fjuri je ljut: Usik je pobedio jer je Ukrajina u ratu
Sport klub 19.05.2024
"Ljudi generalno 'padaju' na zemlje koje su u ratu", rekao je poraženi WBC šampion, koji tvrdi da je zaslužio pobedu. "Što se mene tiče, dobio sam meč", rekao je Tajson Fjuri jutros u Rijadu. Dok je Oleksandr Usik bio prevožen u bolnicu sa prelomom… »
Usik razbio Fjurija, postao apsolutni šampion pa se slomio zbog preminulog oca: Tata, da li si video?
Kurir 19.05.2024
Kakav spektakl u Rijadu! Oleksander Usik je pobedio Tajsona Fjurija na poene i na taj način postao prvi apsolutni šampion u teškoj kategoriji posle Lenoksa Luisa koji je davne 1999. godine objedinio sve titule u teškoj kategoriji. Ukrajinac je bio… »
Usik: Za moju državu, za moju porodicu
B92 19.05.2024
Ukrajinac Oleksandr Usik postao je apsolutni šampion boksa. On je u Rijadu posle 12 rundi na poene dobio Engleza Tajsona Fjurija i tako je postao prvi bokser posle Lenoksa Luisa objedinio sve titule. Usik se posle borbe obratio pubilici. "Hvala mnogo mom… »
Usik hitno prebačen u bolnicu posle borbe sa Fjurijem!
Telegraf 19.05.2024
Posle pobede, povrede su morale da budu pdmah sanirane... Oleksandr Usik je hitno prebačen u bolnicu u Saudijskoj Arabiji u subotu uveče, posle borbe, i pobede, nad Tajsonom Fjurijim. Usik je ostvario podeljenu pobedu i naneo Ciganskom Kralju prvi poraz… »
Na srcu - "Pravoslavlje ili smrt!", simbol hrišćanstva na čelu, na grudima krst: Ovako je Ukrajinac počeo meč
Telegraf 19.05.2024
Usik je poznat kao vekliki pravoslavac. Ukrajinski borac, Oleksandr Usik savladao je Tajsona Fjurija i postao apsolutni šampion teške kategorije u boksu. na spektaklu u Rijadu, Ukrajinac je posle 12 rundi borbe, sudijskom odlukom, savladao "Kralja… »
Vesti dana »
Kada će se znati ko je pobedio na predsedničkim izborima u SAD-u
BBC News pre 56 minutajoš 44 povezane