Повезане вести

Носио је заставу Украјине са посебним симболом рата, ушао као Козак, па срушио Фјурија: Усик се није шалио

Носио је заставу Украјине са посебним симболом рата, ушао као Козак, па срушио Фјурија: Усик се није шалио

Телеграф 19.05.2024
Плаво-жуте боје Украјине доминирале су у Ријаду... Украјински борац, Олександр Усик постао је апсолутни шампион тешке категорије у боксу, пошто је теоком спектакла у Ријаду савладао Тајсона Фјурија! Украјинац је после 12 рунди… »
Фјуријев “низак ударац”: Усик је победио јер је Украјина у рату

Фјуријев “низак ударац”: Усик је победио јер је Украјина у рату

Вести онлине 19.05.2024
“Људи генерално ‘падају’ на земље које су у рату”, рекао је поражени ВБЦ шампион, који тврди да је заслужио победу. “Што се мене тиче, добио сам меч”, рекао је Тајсон Фјури јутрос у Ријаду. Док је Олександр Усик био превожен у… »
Борба Усика и Фјурија – победа Давида над Голијатом

Борба Усика и Фјурија – победа Давида над Голијатом

Спорт клуб 19.05.2024
После четврт века, свет је добио неприкосновеног шампиона тешке категорије у ери четири битна светска појаса (ВБЦ, ВБА, ИБФ, ВБО) у лику и делу Александра Усика (22-0, 14 КО). Украјинац је у Ријаду, престоници Саудијске Арабије… »
Фјури: "Победио сам, Усику су дали победу због рата у Украјини"

Фјури: "Победио сам, Усику су дали победу због рата у Украјини"

Спортске.нет 19.05.2024
Британски боксер Тајсон Фјури рекао је данас да верује да је он победио у борби против Олександра Усика, коме су, како је оценио, судије доделиле победу пошто је његова земља Украјина у рату. Усик је ноћас у Ријаду после 12… »
Усик: Ово је велики дан! Фјури: Једна од најлошијих одлука у историји бокса

Усик: Ово је велики дан! Фјури: Једна од најлошијих одлука у историји бокса

Спортски журнал 19.05.2024
Усик је победио ноћас Фјурија и ујединио титуле светског шампиона у тешкој категорији у верзијама ВБА, ВБО, ИБФ и ВБЦ. - Много хвала мом тиму. Ово је била велика прилика за моју породицу, мене и моју земљу. Ово је велики дан… »
Фјури је љут: Усик је победио јер је Украјина у рату

Фјури је љут: Усик је победио јер је Украјина у рату

Спорт клуб 19.05.2024
"Људи генерално 'падају' на земље које су у рату", рекао је поражени ВБЦ шампион, који тврди да је заслужио победу. "Што се мене тиче, добио сам меч", рекао је Тајсон Фјури јутрос у Ријаду. Док је Олександр Усик био превожен у… »
Шок! Усик са поломљеном вилицом победио Фјурија! Украјинац после борбе одмах пребачен у болницу са озбиљном повредом!

Шок! Усик са поломљеном вилицом победио Фјурија! Украјинац после борбе одмах пребачен у болницу са озбиљном повредом!

Курир 19.05.2024
Александер Усик успео је да после невероватне борбе у 12 рунди савлада Тајсона Фјурија одлуком судија и на тај начин постани први апсолутни првак света у тешкој категорији после 24 године и Ленокса Луиса. Невероватан меч смо… »
Усик: За моју државу, за моју породицу

Усик: За моју државу, за моју породицу

Б92 19.05.2024
Украјинац Олександр Усик постао је апсолутни шампион бокса. Он је у Ријаду после 12 рунди на поене добио Енглеза Тајсона Фјурија и тако је постао први боксер после Ленокса Луиса објединио све титуле. Усик се после борбе обратио… »
Усик разбио Фјурија, постао апсолутни шампион па се сломио због преминулог оца: Тата, да ли си видео?

Усик разбио Фјурија, постао апсолутни шампион па се сломио због преминулог оца: Тата, да ли си видео?

Курир 19.05.2024
Какав спектакл у Ријаду! Олександер Усик је победио Тајсона Фјурија на поене и на тај начин постао први апсолутни шампион у тешкој категорији после Ленокса Луиса који је давне 1999. године објединио све титуле у тешкој… »
На срцу - "Православље или смрт!", симбол хришћанства на челу, на грудима крст: Овако је Украјинац почео меч

На срцу - "Православље или смрт!", симбол хришћанства на челу, на грудима крст: Овако је Украјинац почео меч

Телеграф 19.05.2024
Усик је познат као веклики православац. Украјински борац, Олександр Усик савладао је Тајсона Фјурија и постао апсолутни шампион тешке категорије у боксу. на спектаклу у Ријаду, Украјинац је после 12 рунди борбе, судијском… »
Усик хитно пребачен у болницу после борбе са Фјуријем!

Усик хитно пребачен у болницу после борбе са Фјуријем!

Телеграф 19.05.2024
После победе, повреде су морале да буду пдмах саниране... Олександр Усик је хитно пребачен у болницу у Саудијској Арабији у суботу увече, после борбе, и победе, над Тајсоном Фјуријим. Усик је остварио подељену победу и нанео… »

Вести дана »