Povezane vesti
Ovaj tim je kao real Madrid u odnosu na sve druge! Moćna poruka Vučića iz ns: Slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se…
Kurir 19.05.2024
Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održala je miting u Novom Sadu, uz prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Prepuna sala naroda dočekala je predsednika Srbije uz gromoglasni aplauz, a zastave Srbije vijorile su se halom. Vučić je… »
FOTO, VIDEO: Pogledajte atmosferu pred miting naprednjaka u Novom Sadu
Radio 021 19.05.2024
Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" organizuje danas predizborni miting. Miting se održava na Spensu. Atmosfera pred miting SNS-a u Novom Sadu pic.twitter.com/L8oBHu6Gnh — Radio 021 (@Radio021) May 19, 2024 Počeo je u 13 časova. Reporter… »
Kolona autobusa na Limanu pred miting SNS-a
Radio 021 19.05.2024
Brojni autobusi parkirani su kod Limanskog parka. Kolona autobusa blokirala je jednu traku Ulice Narodnog fronta, u smeru ka Mostu slobode. Podsećamo, izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održaće danas predizborni skup. Miting se organizuje… »
Centralni miting izborne liste „Aleksandar Vučić-Novi Sad sutra" na Spensu Vučević: Siguran sam da će naša lista doneti…
Dnevnik 19.05.2024
- Naša lista predvođenja predsednikom Republike izlazi na izbore u svim gradovima i opštinama i siguran sam da će doneti pobedu, rekao je premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević na centralnom mitingu izborne liste za Novi Sad… »
Vučić u prepunom Spensu: Ovaj tim je kao Real Madrid u odnosu na druge; Hoću da se borite za ljude FOTO/VIDEO
B92 19.05.2024
Izborna lista "Aleksandar Vučić - Novi Sad sutra" održava predizborni skup u Spensu sa početkom u 13 časova. Sat vremena pre početka mitinga, hala Spens je bila ispunjena do poslednjeg mesta, preneli su mediji.… »
"Ovaj tim je kao real Madrid": Vučić na mitingu u Novom Sadu: Doveli smo u grad 10 fabrika, prihvatićemo svaki izborni rezultat…
Blic 19.05.2024
- Mislim da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine u Srbiji. Ponosan sam na sve ono što smo uradili i pokazali da svi mi možemo da budemo zajedno i da radimo u interesu naših građana. Hvala našim koalicionim partnerima. Danas je svejedno iz… »
Vučić: Izbori 2. juna od ogromnog značaja za gradove i opštine i celu Srbiju
IndeksOnline 19.05.2024
NOVI SAD – Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na predizbornoj konvenciji naprednjaka i koalicionih partnera u Novom Sadu da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine i gradove u kojima će biti održani i za celu… »
Vučić poručuje iz Novog Sada: Biće borba neprestana, svake godine neko novi misli kako je vreme da izbace Real, tako i ovi naši…
Danas 19.05.2024
Biće borba neprestana. Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga al zube polomi. Nkoga se ne plašimo jer slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se plaši. Hvala vam za ljubav prema Srbiji. Neka živi Srbija, neka živi Novi Sad, do konačne pobede –… »
Euronews 19.05.2024
Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je na predizbornoj konvenciji naprednjaka i koalicionih partnera u Novom Sadu da su izbori 2. juna od ogromnog značaja za sve opštine i gradove u kojima će biti održani i za celu Srbiju. "Ponosan sam… »
Telegraf 19.05.2024
Pozdravio je sve koalicione partnere SNS i istakao da je danas svejedno iz koje partije neko dolazi i da je važno da zajednički obave veliki posao. Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić poručio je danas na predizbornoj konvenciji naprednjaka i… »
Gde lista „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ organizuje poslednji miting u ovoj kampanji na kojem će se pojaviti Vučić?…
Danas 19.05.2024
Izborna lista „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ održaće miting u nedelju, 19. maja, prenosi portal 021.rs. Miting se organizuje na Spensu. Počinje u 13 časova. Prema ranijim najavama, na ovom mitingu okupčjenima će se obratiti i nekadašnji predsednik… »
Vesti dana »

SAD uvele sankcije naftnim kompanijama Rosnjeft i Lukoil
Nova ekonomija pre 30 minutajoš 72 povezane

Nastavlja se Super liga, Crvena zvezda gostuje Radničkom, Partizan dočekuje Mladost
Radio sto plus pre 44 minutajoš 27 povezanih

Ovako je Džared Batler ubacio 35 poena Lejkersima: Nadigrao Luku Dončića, pa potpisao za Zvezdu
Mondo pre 24 minutajoš 20 povezanih

NBA: Brutalne partije Janisa i Vembanjame, Rajaković ubedljivo slavio, Srbi se još bude (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih