Повезане вести

Усред весеља, Цеци изненада позлило: Тутњало ми је у глави, нисам имала кисеоника

Усред весеља, Цеци изненада позлило: Тутњало ми је у глави, нисам имала кисеоника

Свет & Скандал 19.05.2024
Цеци Ражнатовић било лоше на концерту у Младеновцу Цеца Ражнатовић одржала је јуче концерт у Младеновцу и за ту прилику одабрала је кратку хаљину с дугим рукавима, тиграстог дезена, а стајлинг је комплетирала ципелама на штиклу… »
Цеци се слошило на наступу! Морала да седне насред бине: Затутњило ми је у глави, нисам имала кисеоник

Цеци се слошило на наступу! Морала да седне насред бине: Затутњило ми је у глави, нисам имала кисеоник

Мондо 19.05.2024
Цеци Ражнатовић слошило се на наступу у Младеновцу. Цеци Ражнатовић слошило се на наступу у Младеновцу. Након гала прославе поводом рођења трећег унука, Светлана Цеца Ражнатовић вратила се наступима, први међу њима био је у… »
Цеци позлило на концерту у Младеновцу: Открила са чиме се суочила

Цеци позлило на концерту у Младеновцу: Открила са чиме се суочила

Нова 19.05.2024
ветлана Цеца Ражнатовић је синоћ одржала је концерт у Хали спортова у Младеновцу. Након завршеног концерта, Ражнатовићка је сумирала утиске са медијима, када је и открила да јој се у једном тренутку слошило. „Мени се не дешава да… »
Цеци се слошило на концерту у Младеновцу, открила са чиме се суочила: "Два пута ми се затутњило у глави..."

Цеци се слошило на концерту у Младеновцу, открила са чиме се суочила: "Два пута ми се затутњило у глави..."

Телеграф 19.05.2024
У хали је владала одлична атмосфера, а певачица је у једном моменту затражила столицу, јер јој се слошило. Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић синоћ, 18. маја, одржала је концерт у Хали спортова у Младеновцу, што је наишло… »

Вести дана »