Povezane vesti
Beograđanka u Novom Pazaru sela da popije kafu, pa "odlepila" zbog reči konobara: "Ovo je Srbija, moja zemlja"
Telegraf 19.05.2024
Njena objava izazvala je veliku pažnju, ali i polemiku na pomenutoj mreži. Jedna Beograđanka rešila je da sa korisnicima Tvitera podeli svoje neobično iskustvo iz nedavne posete Novom Pazaru. Zbog komentara konobara zapala joj je i kafa. - Sedim u Novom… »
Beograđanka otišla u Novi Pazar pa ostala u čudu zbog onog što joj je rekao konobara: "Pitam ga koliko će da me košta a on…
Blic 19.05.2024
Jedna Beograđanka priznala je da je ostala i više nego iznervirana neprimerenim ponašanjem konobara iz Novog Pazara, onda kada je nedavno bila u poseti ovom gradu. Kako je na svom Iks profilu "Introvertna" napisala, navodno, zbog odgovora koji je dobila… »
Vesti dana »
U Srbiji se obeležava 27 godina od početka NATO napada, Vučić u Vranju
Vranje news pre 1 satjoš 86 povezanih
Pada i na Kopaoniku! Golija se zabelela, a sneg provejava i na Kopu, pogledajte! Od četvrtka uveče stižu ozbiljne padavine: "Ih, kod nas padao i u avgustu!" foto
Kurir pre 49 minutajoš 22 povezane
uživo Da li je moguć sporazum? Hamnei odobrio razgovore sa SAD, nafta opet preko 100 dolara
NIN pre 18 minutajoš 19 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju: Ne otvarajte poruke o nenaplaćenoj putarini ili prekoračenju brzine
Biznis i finansije pre 8 minutajoš 13 povezanih
Vembanjama javno zapretio, na meti su Jokić i Šej: "Ja sam MVP" VIDEO
Nova pre 28 minutajoš 20 povezanih