Povezane vesti
Veljko Ražnatović o nacionalnoj penziji: Što bih odbio nešto za šta sam krvario?
Mondo 19.05.2024
Veljko Ražnatović progovorio je o nacionalnoj penziji nakon glasina da ju je dobio posle osvojene bronzane medalje. Veljko Ražnatović progovorio je o nacionalnoj penziji nakon glasina da ju je dobio posle osvojene bronzane medalje. Veljko Ražnatović… »
"Što bih odbio nešto za šta sam krvario": Veljko Ražnatović progovorio o nacionalnoj penziji
Telegraf 19.05.2024
"Niti znam, niti ulazim u to, negde je priča da ćemo svi dobiti nacionalnu penziju", rekao je on. Bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, ostvario je veliki uspeh na Evropskom prvenstvu u boksu i osvojio bronzanu medalju… »
"Što bih odbio nešto za šta sam krvario": Veljko Ražnatović o nacionalnoj penziji: "Negde je priča da ćemo svi dobiti"
Blic 18.05.2024
Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. U domaćim medijima spekulisalo se da li je Veljko Ražnatović dobio nacionalnu penziju. Navodno pisalo se kako nacionalnu… »
Vesti dana »
Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije odbila Vučićev predlog za povećanje plata od oktobra
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih
Zagorka Dolovac i VJT pozvali predstavnike studentskog protesta na sastanak
Telegraf pre 2 satajoš 65 povezanih
"Tela su u lošem stanju,: Izgorela..." Detalji stravične avionske nesreće: Potvrđena smrt 38 ljudi: Povređeno 29 osoba, među njima i deca (foto, video)
Blic pre 17 minutajoš 68 povezanih
Banjac (Pokret slobodnih građana): Deca u vrtićima jedu makarone sa kupusom
Beta pre 3 satajoš 31 povezana