Povezane vesti
Veljko Ražnatović o nacionalnoj penziji: Što bih odbio nešto za šta sam krvario?
Mondo 19.05.2024
Veljko Ražnatović progovorio je o nacionalnoj penziji nakon glasina da ju je dobio posle osvojene bronzane medalje. Veljko Ražnatović progovorio je o nacionalnoj penziji nakon glasina da ju je dobio posle osvojene bronzane medalje. Veljko Ražnatović na… »
"Što bih odbio nešto za šta sam krvario": Veljko Ražnatović progovorio o nacionalnoj penziji
Telegraf 19.05.2024
"Niti znam, niti ulazim u to, negde je priča da ćemo svi dobiti nacionalnu penziju", rekao je on. Bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, ostvario je veliki uspeh na Evropskom prvenstvu u boksu i osvojio bronzanu medalju, a… »
"Što bih odbio nešto za šta sam krvario": Veljko Ražnatović o nacionalnoj penziji: "Negde je priča da ćemo svi dobiti"
Blic 18.05.2024
Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. U domaćim medijima spekulisalo se da li je Veljko Ražnatović dobio nacionalnu penziju. Navodno pisalo se kako nacionalnu… »
Vesti dana »
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran
Insajder pre 1 satjoš 25 povezanih
2.500 marinaca zauzima iransko ostrvo, ali to nije invazija. Kongresmen otkrio razlog zašto stiže desantni brod "USS Tripoli"? Juče viđen kod ove zemlje (foto)
Kurir pre 45 minutajoš 25 povezanih
Inspekcija u čačanskoj bolnici zbog operacija krajnika: Kod devojčice nije bilo grešaka, kod muškarca jeste
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih