Povezane vesti
Veljko Ražnatović o nacionalnoj penziji: Što bih odbio nešto za šta sam krvario?
Mondo 19.05.2024
Veljko Ražnatović progovorio je o nacionalnoj penziji nakon glasina da ju je dobio posle osvojene bronzane medalje. Veljko Ražnatović progovorio je o nacionalnoj penziji nakon glasina da ju je dobio posle osvojene bronzane medalje. Veljko Ražnatović na… »
"Što bih odbio nešto za šta sam krvario": Veljko Ražnatović progovorio o nacionalnoj penziji
Telegraf 19.05.2024
"Niti znam, niti ulazim u to, negde je priča da ćemo svi dobiti nacionalnu penziju", rekao je on. Bokser i sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, ostvario je veliki uspeh na Evropskom prvenstvu u boksu i osvojio bronzanu medalju, a… »
"Što bih odbio nešto za šta sam krvario": Veljko Ražnatović o nacionalnoj penziji: "Negde je priča da ćemo svi dobiti"
Blic 18.05.2024
Veljko Ražnatović na Evropskom prvenstvu u boksu osvojio je bronzanu medalju, a uz bronzano odličje dobio je i novčanu nagradu. U domaćim medijima spekulisalo se da li je Veljko Ražnatović dobio nacionalnu penziju. Navodno pisalo se kako nacionalnu… »
Vesti dana »
Odbornici u Novom Sadu odlučuju o oduzimanju prostora Akademiji umetnosti: Studenti protestuju, gradonačelnik tvrdi da su prostorije zloupotrebljene
Danas pre 9 minutajoš 37 povezanih
Smrt Alija Laridžanija će produbiti krizu u srcu iranskog vrha
BBC News pre 20 minutajoš 41 povezana
Od 23. marta dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred osnovne škole
PC Press pre 1 satjoš 19 povezanih
Vreme danas: Vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, na planinama sneg
Nedeljnik pre 4 satijoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Izrael tvrdi da je ubio iranskog ministra, najavljuju još veći pakao: "Vojska ima odobrenje od Netanjahua, rat će eskalirati"
Nova pre 9 minutajoš 19 povezanih