Povezane vesti
Tri puta je prosio, dva puta obnavljali brak: Ljubavna priča našeg glumačkog para počela je šamarom – „Udarila sam ga…
Nova 19.05.2024
Tijana i Slaviša Čurović su se pre nekoliko godina razveli, a onda rešili da obnove ljubav. „Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu Balkan. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala… »
"Nije mi se svideo prsten, udarila sam ga kad me je poljubio": Našu glumicu muž tri puta prosio, razveli se, pa obnovili…
Blic 19.05.2024
Glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda i svojoj ljubavi dali novu šansu. Naime, njihova romansa je počela pre više od 20 godina i to iz poslovne saradnje, a glumica je svojevremeno pričala o… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 3 satajoš 32 povezane
BLOG UŽIVO Ana Brnabić viče „nikada nas nećete pobediti“, a onda poslanici vlasti napuštaju salu: Posle tuče potpuno blokiran rad Skupštine Srbije
Nova pre 31 minutajoš 146 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 2 satajoš 24 povezane
Tragedija u crvenom moru, i dalje se traga za 17 osoba: Otkriveno čiji turisti su bili na brodu koji je potonuo kod obala Egipta
Kurir pre 1 satjoš 17 povezanih
Prosvetni sindikati: Od sledeće nedelje sve školske uprave u Srbiji u cirkularnom štrajku
NIN pre 2 satajoš 26 povezanih