Povezane vesti
Tri puta je prosio, dva puta obnavljali brak: Ljubavna priča našeg glumačkog para počela je šamarom – „Udarila sam ga…
Nova 19.05.2024
Tijana i Slaviša Čurović su se pre nekoliko godina razveli, a onda rešili da obnove ljubav. „Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu Balkan. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je… »
"Nije mi se svideo prsten, udarila sam ga kad me je poljubio": Našu glumicu muž tri puta prosio, razveli se, pa obnovili brak…
Blic 19.05.2024
Glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda i svojoj ljubavi dali novu šansu. Naime, njihova romansa je počela pre više od 20 godina i to iz poslovne saradnje, a glumica je svojevremeno pričala o porodičnim… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 24 minutajoš 26 povezanih
Ko je Džo Kent, koji je podneo ostavku na mestu šefa američkog Nacionalnog centra za borbu protiv terorizma, jer ne može da podrži Trampov rat u Iranu?
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
"Osmeh Vojvodine" u brojkama: 186 kilometara asfalta, 12 petlji i 46 mostova spojiće Bački Breg i Srpsku Crnju (foto)
Blic pre 19 minutajoš 26 povezanih
Iran upozorio građane koje će mete biti napadnute u narednim satima širom Bliskog istoka
Politika pre 44 minutajoš 48 povezanih