Povezane vesti
Tri puta je prosio, dva puta obnavljali brak: Ljubavna priča našeg glumačkog para počela je šamarom – „Udarila sam ga…
Nova 19.05.2024
Tijana i Slaviša Čurović su se pre nekoliko godina razveli, a onda rešili da obnove ljubav. „Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu Balkan. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je… »
"Nije mi se svideo prsten, udarila sam ga kad me je poljubio": Našu glumicu muž tri puta prosio, razveli se, pa obnovili brak…
Blic 19.05.2024
Glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda i svojoj ljubavi dali novu šansu. Naime, njihova romansa je počela pre više od 20 godina i to iz poslovne saradnje, a glumica je svojevremeno pričala o porodičnim… »
Vesti dana »
Aktivno 29 požara – jak vetar i gust dim otežavaju gašenje na Stolovima, u Deliblatskoj peščari stabilnije
RTS pre 14 minutajoš 52 povezane
Fiskalni savet: Rebalans budžeta donosi neopravdano povećanje deficita, usvaja se uz nedovoljnu transparentnost i kratke rokove
Insajder pre 3 satajoš 30 povezanih
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije sa rebalansom budžeta na dnevnom redu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 54 povezane
U Srbiji do kraja avgusta sunčano i toplo sa temperaturama do 37 stepeni
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 54 povezane
Požar na putu Zrenjanin – Novi Sad: Evo šta se tačno dogodilo u blizini Žabaljskog mosta
Zrenjaninski pre 2 satajoš 23 povezane