Povezane vesti
Tri puta je prosio, dva puta obnavljali brak: Ljubavna priča našeg glumačkog para počela je šamarom – „Udarila sam ga…
Nova 19.05.2024
Tijana i Slaviša Čurović su se pre nekoliko godina razveli, a onda rešili da obnove ljubav. „Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu Balkan. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je… »
"Nije mi se svideo prsten, udarila sam ga kad me je poljubio": Našu glumicu muž tri puta prosio, razveli se, pa obnovili brak…
Blic 19.05.2024
Glumački par Tijana i Slaviša Čurović obnovili su svoju vezu nakon sedam godina od razvoda i svojoj ljubavi dali novu šansu. Naime, njihova romansa je počela pre više od 20 godina i to iz poslovne saradnje, a glumica je svojevremeno pričala o porodičnim… »
Vesti dana »
Usvojena rezolucija UN o Černobilju, Vašington stao uz Rusiju: Menja se ime nuklearke, međunarodne mere u fokusu
Večernje novosti pre 58 minutajoš 24 povezane
Prevrnuo se čamac sa grupom migranata kod Slavonskog Broda, jedna osoba poginula
N1 Info pre 43 minutajoš 20 povezanih
Dončić ne može sam: Lejkersi bez polufinala NBA kupa, Oklahoma nadigrala Sanse
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih
Krivična prijava protiv lica kod koga su pronađeni oružje i marihuana u Preševu (VIDEO)
RTV pre 8 minutajoš 16 povezanih