Povezane vesti
"Bila mi je rame za plakanje, sada je moj anđeo čuvar!" Iza Teodorine pesme krije se tužna priča
Mondo 19.05.2024
Teodora Dćehverović otkrila je detalje o numeri iz pesme "Žena bez adrese". Teodora Dćehverović otkrila je detalje o numeri iz pesme "Žena bez adrese". Pevačica Teodora Džehverović nedavno je organizovala promociju novog albuma koji nosi naziv… »
"Mala moja, bila mi je rame za plakanje Ona je moj anđeo čuvar": Teodora Džehverović o bolnoj temi, posvetila pesmu njoj
Blic 19.05.2024
Pevačica Teodora Džehverović imala je promociju novog albuma, a sada je progovorila o jednoj pesmi sa albuma. Naime, u pesmi "Žena bez adrese", najvatreniji fanovi primetili su da se pojavljuje datum, te ih je zanimalo šta on označava. Teodora je… »
"Bila mi je rame za plakanje, sada je moj anđeo čuvar" Pesma Teodore Džehverović krije tužnu priču, progovorila o bolnoj…
Kurir 19.05.2024
Pevačica Teodora Džehverović nedavno je organizovala promociju novog albuma, a sada je otkrila da je u stihovima jedne pesme opevala veliku bol i tugu koju je preživela, te otkrila detalje. Naime, njeni fanovi primetili su da u jednoj numeri spominje… »
"Moja mala... Bila mi je rame za plakanje u jako teškim trenucima" Teodora Džehverović se slomila zbog gubitka
Telegraf 19.05.2024
Ispričala bolnu priču. Pevačica Teodora Džehverović izašla je iz medijske ilegale i objavila novi album, koji je brzo naišao put do srca publike, pa su gotovo sve numere već na Jutjub trending listi. Za svaku pesmu Džehvi je objavila spot, a na… »
Vesti dana »
Određen pritvor jednoj od uhapšenih povodom nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 137 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 53 minutajoš 99 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 11 satijoš 43 povezane