Povezane vesti

Ferstapen: Nisam mnogo grešio, srećan sam zbog velike pobede

Ferstapen: Nisam mnogo grešio, srećan sam zbog velike pobede

B92 19.05.2024
Vozač Red Bula Maks Ferstapen rekao je da je u završnici trke Formule 1 za Veliku nagradu Emilije Romanje imao problema sa gumama i da je srećan što je uspeo da pobedi u Imoli. "Čitavu trku sam morao da se trudim da napravim prednost. Na srednje tvrdim… »
Verstapen pobedio u trci za Veliku nagradu Emilije Romanje

Verstapen pobedio u trci za Veliku nagradu Emilije Romanje

Danas 19.05.2024
Vozač Red Bula Maks Verstapen pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Emilije Romanje. Verstapen je u samoj završnici uspeo da odbije napad Landa Norisa iz Meklarena i ostvario 59. pobedu u karijeri. Trostruki uzastopni šampion trku je završio za… »
Posle drame u finišu: Ferštapen slavio u Imoli

Posle drame u finišu: Ferštapen slavio u Imoli

Dnevnik 19.05.2024
Vozač Red bula Maks Ferštapen trijumfovao je na Velikoj nagradi Ređo Emilije, sedmoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1. Holanđanin je upisao treću pobedu na stazi „Enco i Dino Ferari“ u Imoli i ujedno petu ove sezone, za 59. trijumf u karijeri… »
Posle drame u finišu: Ferstapen ostaje vladar Imole!

Posle drame u finišu: Ferstapen ostaje vladar Imole!

Sport klub 19.05.2024
Vozač Red Bula Maks Ferstapen trijumfovao je na Velikoj nagradi Ređo Emilije, sedmoj trci ovogodišnjeg šampionata Formule 1. Holanđanin je upisao treću pobedu na stazi „Enco i Dino Ferari“ u Imoli i ujedno petu ove sezone, za 59. trijumf u karijeri… »
Maks čeličnih živaca: Ferštapen kroz dramu do nove pobede u f1 na kultnoj Imoli

Maks čeličnih živaca: Ferštapen kroz dramu do nove pobede u f1 na kultnoj Imoli

Večernje novosti 19.05.2024
OZBILjNO se igrao sa živcima svojih navijača Maks Ferštapen. Holanđanin je ostvario trijumf sa najmanjom predošću u odnosu na drugoplasiranog (manje od jedne sekunde) u ovogošnjem šampionatu Formule 1. To je vozaču Red Bula bila ukupno 59. pobeda u… »

Vesti dana »