Повезане вести

Ферстапен: Нисам много грешио, срећан сам због велике победе

Ферстапен: Нисам много грешио, срећан сам због велике победе

Б92 19.05.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен рекао је да је у завршници трке Формуле 1 за Велику награду Емилије Ромање имао проблема са гумама и да је срећан што је успео да победи у Имоли. "Читаву трку сам морао да се трудим да направим… »
Верстапен победио у трци за Велику награду Емилије Ромање

Верстапен победио у трци за Велику награду Емилије Ромање

Данас 19.05.2024
Возач Ред Була Макс Верстапен победио је у трци Формуле 1 за Велику награду Емилије Ромање. Верстапен је у самој завршници успео да одбије напад Ланда Нориса из Мекларена и остварио 59. победу у каријери. Троструки узастопни… »
После драме у финишу: Ферштапен славио у Имоли

После драме у финишу: Ферштапен славио у Имоли

Дневник 19.05.2024
Возач Ред була Макс Ферштапен тријумфовао је на Великој награди Ређо Емилије, седмој трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Холанђанин је уписао трећу победу на стази „Енцо и Дино Ферари“ у Имоли и уједно пету ове сезоне, за 59… »
После драме у финишу: Ферстапен остаје владар Имоле!

После драме у финишу: Ферстапен остаје владар Имоле!

Спорт клуб 19.05.2024
Возач Ред Була Макс Ферстапен тријумфовао је на Великој награди Ређо Емилије, седмој трци овогодишњег шампионата Формуле 1. Холанђанин је уписао трећу победу на стази „Енцо и Дино Ферари“ у Имоли и уједно пету ове сезоне, за 59… »
Макс челичних живаца: Ферштапен кроз драму до нове победе у ф1 на култној Имоли

Макс челичних живаца: Ферштапен кроз драму до нове победе у ф1 на култној Имоли

Вечерње новости 19.05.2024
ОЗБИЉНО се играо са живцима својих навијача Макс Ферштапен. Холанђанин је остварио тријумф са најмањом предошћу у односу на другопласираног (мање од једне секунде) у овогошњем шампионату Формуле 1. То је возачу Ред Була била… »

Вести дана »