Povezane vesti
Kitili ga parama! Snimak Ere Ojdanića pre nego što je završio u bolnici: Zabavljao publiku do kraja
Telegraf 19.05.2024
Pred operaciju bruha. Vest da je pevač Era Ojdanić u bolnici zbog operacije bruha je mnoge rastužio. On je u izjavi za Telegraf rekao da je operacija sutra, odnosno 20. maja: - Dobro sam, operacija je sutra, danas je priprema. Ja sam juče nekoliko… »
"Pripremaju ga za operacionu salu": Oglasio se unuk Ere Ojdanića o pevačevom zdravstvenom stanju
Telegraf 19.05.2024
Unuk otkrio detlje o pevaču. Pevač Era Ojdanić primljen je u Urgentni centar. Ovim povodom se oglasio i njegov unuk Uroš Anđelić, koji je bio iskreno odgovarao o stanju svog dede. Priznao da je folker hospitalizovan, a onda je i nešto više otkrio… »
Ekskluzivno! Snimak Ere Ojdanića pre nego što je završio u urgentnom: Evo šta se dešavalo sa pevačem na Jagnjijadi
Kurir 19.05.2024
Era Ojdanić, kako je Kurir prvi pisao, trenutno je hospitalizovan i sprema se za operacije kile. Za naš portal se prvo oglasio njegov unuk Uroš, koje je tvrdio da se sve vreme čuje sa dedom, a potom i folker lično. - Pravo sa Jagnjijade u bolnici… »
Goca Lazarević pevala sa erom nekoliko minuta pre nego što je hospitalizovan, a sada se oglasila za Kurir: Neću da ga…
Kurir 19.05.2024
Era Ojdanić, kako je Kurir prvi pisao, trenutno je hospitalizovan i sprema se za operacije kile. Za naš portal se prvo oglasio njegov unuk Uroš, koje je tvrdio da se sve vreme čuje sa dedom, a potom i folker lično koji je pohvalio samog sebe rekavši… »
Era Ojdanić u bolnici! Pevač hitno primljen, čeka ga operacija
Mondo 19.05.2024
Era Ojdanić završio je u bolnici. Era Ojdanić završio je u bolnici. Era Ojdanić primljen je u Urgentni centar, gde mu je zakazana operacija. Reč je o operaciji bruha, a pevač se noć pre intervencije oseća dobro. Njegov unuk je za medije otkrio da… »
Era Ojdanić se oglasio za Telegraf iz bolnice: Pevač otkrio kako se oseća
Telegraf 19.05.2024
Ovo su detalji zdravstvenog stanja. Vest da je Era Ojdanić primljen u bolnicu je mnoge rastužila. Era se javio iz bolnice i otkrio kako se oseća: - Dobro sam, operacija je sutra, danas je priprema. Ja sam juče nekoliko hiljada ljudi zabavljao na… »
Vesti dana »
Osumnjičen da je ubio Pivceta, ranio policajca, "ležao" zbog razbojništva: Ko je Veljko Emreković, uhapšen u filmskoj poteri u Bulevaru kralja Aleksandra
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Evroliga: Partizan bez Lundberga, Marinkovića i Bošnjakovića napada Fenerbahče
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Janis Sferopulos u samo dve rečenice odao veliko priznanje košarkašima Crvene zvezde
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Zelenski: Severnokorejske trupe raspoređene u Kursku trpe velike gubitke
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Crnogorcima uhapšenim zbog nalepnice „Kosovo je Srbija” produžen pritvor
Danas pre 9 satijoš 1 povezana