Povezane vesti
Kitili ga parama! Snimak Ere Ojdanića pre nego što je završio u bolnici: Zabavljao publiku do kraja
Telegraf 19.05.2024
Pred operaciju bruha. Vest da je pevač Era Ojdanić u bolnici zbog operacije bruha je mnoge rastužio. On je u izjavi za Telegraf rekao da je operacija sutra, odnosno 20. maja: - Dobro sam, operacija je sutra, danas je priprema. Ja sam juče nekoliko… »
"Pripremaju ga za operacionu salu": Oglasio se unuk Ere Ojdanića o pevačevom zdravstvenom stanju
Telegraf 19.05.2024
Unuk otkrio detlje o pevaču. Pevač Era Ojdanić primljen je u Urgentni centar. Ovim povodom se oglasio i njegov unuk Uroš Anđelić, koji je bio iskreno odgovarao o stanju svog dede. Priznao da je folker hospitalizovan, a onda je i nešto više otkrio o… »
Goca Lazarević pevala sa erom nekoliko minuta pre nego što je hospitalizovan, a sada se oglasila za Kurir: Neću da ga…
Kurir 19.05.2024
Era Ojdanić, kako je Kurir prvi pisao, trenutno je hospitalizovan i sprema se za operacije kile. Za naš portal se prvo oglasio njegov unuk Uroš, koje je tvrdio da se sve vreme čuje sa dedom, a potom i folker lično koji je pohvalio samog sebe rekavši da… »
Ekskluzivno! Snimak Ere Ojdanića pre nego što je završio u urgentnom: Evo šta se dešavalo sa pevačem na Jagnjijadi
Kurir 19.05.2024
Era Ojdanić, kako je Kurir prvi pisao, trenutno je hospitalizovan i sprema se za operacije kile. Za naš portal se prvo oglasio njegov unuk Uroš, koje je tvrdio da se sve vreme čuje sa dedom, a potom i folker lično. - Pravo sa Jagnjijade u bolnici… »
Vesti dana »
EPS upozorava: Ne nasedajte na lažne SMS poruke za dug za struju
Nova ekonomija pre 21 minutajoš 28 povezanih
U 13 časova u Kikindi 38 stepeni, u Beogradu, Zrenjaninu, Valjevu i Ćupriji 37 stepeni
Telegraf pre 21 minutajoš 29 povezanih
Ministarstvo: Poslodavci i zaposleni da primenjuju mere bezbednosti za vreme vrućina
Stav.life pre 46 minutajoš 27 povezanih
Tužilaštvo naložilo da se utvrdi ko je odgovoran za izazivanje panike na festivalu Belgrade Music Weeku
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 41 povezana