Povezane vesti

Tragedija! Preminuo maleni Konstantin (5) Neutešna majka se od sina oprostila potresnom porukom: Više te ništa neće boleti

Tragedija! Preminuo maleni Konstantin (5) Neutešna majka se od sina oprostila potresnom porukom: Više te ništa neće boleti

Kurir 20.05.2024
Tužna vest stigla je iz Beograda. Posle duge i teške bolesti preminuo je maleni Konstantin Vasović (5). Bolovao je od Dišenove mišićne distrofije, koja mu je dijagnostikovana pre dve godine, a prognoze su i tada bile vrlo tužne. Pretužnom porukom od sina… »
"Ništa te više neće boleti, mili moj anđele": Preminuo Kosta (5) za kog se borila cela Srbija, reči majke slamaju dušu…

"Ništa te više neće boleti, mili moj anđele": Preminuo Kosta (5) za kog se borila cela Srbija, reči majke slamaju dušu…

Blic 20.05.2024
Konstantin Vasović, petogodišnji dečak koji je bolovao od Dišenove mišićne distrofije, preminuo je rano jutros u Beogradu. Ova bolest mališanu dijagnostikovana je pre dve godine, a majka se oprostila od njega srceparajućom porukom. Ona je poručila da je… »
"Ništa te više neće boleti, srećo majkina, budi mi srećan gore na nebu...": Umro maleni Konstantin Vasović (5)

"Ništa te više neće boleti, srećo majkina, budi mi srećan gore na nebu...": Umro maleni Konstantin Vasović (5)

Telegraf 20.05.2024
Bolovao je od Dišenove mišićne distrofije, koja mu je dijagnostikovana pre dve godine, a prognoze su i tada bile vrlo tužne. Tužna vest stigla je iz Beograda. Posle duge i teške bolesti umro je maleni Konstantin Vasović (5). Bolovao je od Dišenove… »

Vesti dana »