Povezane vesti
Igrač Partizana izjutra mora u policiju
Sportski žurnal 20.05.2024
Jedini sam sve video, pa sam očekivao poziv. Kamera nije snimila ono što sam ja video - naveo je Smit. Malo li je muke po Džejlina Smita. Uveče je od Crvene zvezde izgubio titulu u ABA ligi, a ujutro mora u policiju. Povod, izjašnjavanje o incidentu… »
Košarkaš partizana o incidentu: On je bio najbliži kada su se sukobili Naneli i Lazarević u Areni! (video)
Hot sport 20.05.2024
Nezapamćen skandal Košarkaški derbi u Beogradskoj areni završen je pobedom Crvene zvezde nad Partizanom rezultatom 82:76, što je Zvezdi donelo regionalni tron. Međutim, atmosfera na terenu nije bila samo sportska, jer je došlo do incidenta između… »
Smit o tuči Nanelija i Lazarevića: Idem u policiju da kažem istinu
B92 20.05.2024
Košarkaš Partizana Džejlin Smit govorio je porazu u finalu ABA lige, ali o tuči Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Zvezda je u trećem meču finala pobedila Partizan u Beogradskoj areni 82:76 i tako zauzela regionalni tron, a Smit je prethodno… »
Vesti dana »
Trump obećao carine, Peking poručuje: 'Nema pobednika u ovom ratu'
Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 30 povezanih
Zbog pogoršanja zdravstvenog stanja Goran Vesić prebačen u Institut u Sremskoj Kamenici
RTS pre 28 minutajoš 27 povezanih
VIDEO „Osramotili su nas, posle 16 mečeva ja da pričam o tome?“: Trener Denvera udario na Jokića, isprozivao čitav tim i opsovao
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih
Lazović (ZLF): Na jučerašnjoj sednici Skupštine videla se kriza u kojoj se država nalazi
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih