Povezane vesti
Igrač Partizana izjutra mora u policiju
Sportski žurnal 20.05.2024
Jedini sam sve video, pa sam očekivao poziv. Kamera nije snimila ono što sam ja video - naveo je Smit. Malo li je muke po Džejlina Smita. Uveče je od Crvene zvezde izgubio titulu u ABA ligi, a ujutro mora u policiju. Povod, izjašnjavanje o incidentu od… »
Košarkaš partizana o incidentu: On je bio najbliži kada su se sukobili Naneli i Lazarević u Areni! (video)
Hot sport 20.05.2024
Nezapamćen skandal Košarkaški derbi u Beogradskoj areni završen je pobedom Crvene zvezde nad Partizanom rezultatom 82:76, što je Zvezdi donelo regionalni tron. Međutim, atmosfera na terenu nije bila samo sportska, jer je došlo do incidenta između… »
Smit o tuči Nanelija i Lazarevića: Idem u policiju da kažem istinu
B92 20.05.2024
Košarkaš Partizana Džejlin Smit govorio je porazu u finalu ABA lige, ali o tuči Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Zvezda je u trećem meču finala pobedila Partizan u Beogradskoj areni 82:76 i tako zauzela regionalni tron, a Smit je prethodno bio… »
Vesti dana »
Đedović: Srbija će do 2032. izabrati tehnologiju i početi gradnju nuklearne elektrane
Insajder pre 21 minutajoš 41 povezana
(VIDEO) Pušten fotoreporter Gavrilo Andrić, priveden zbog navodnog ometanja službenog lica
Cenzolovka pre 2 satajoš 25 povezanih
Deo iranskih medija objavio da je Modžtaba ranjen! Ni dva dana nakon imenovanja, nema ga nigde! (foto, video)
Kurir pre 21 minutajoš 78 povezanih
Tramp zapretio Iranu "20 puta jačim" udarom; Laridžani: Ormuski moreuz – moreuz poraza i patnje za ratne huškače
RTS pre 21 minutajoš 53 povezane