Povezane vesti
„Bio je skot, pa me je samo iskoristio“: Pevačica je sa prvim dečkom doživela težak raskid, a onda mu je pevala na…
Nova 20.05.2024
Pevačica Vanja Mijatović danas je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim, pre njega nije imala puno sreće u ljubavi, a jedno bolno iskustvo je javno podelila. Vanja Mijatović je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, koji je bio… »
"Skot me je samo iskoristio!" Naša pevačica s njim izgubila nevinost pa mu pevala na svadbi
Kurir 20.05.2024
Zvezda "Granda" Vanja Mijatović je u srećnom braku sa mužem Aleksandrom, ipak pre njega nije imala previše sreće u ljubavi, a jedno svoje bolno iskustvo podelila je i sa javnošću. Vanja je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, sa kojim je… »
Izgubila nevinost sa njim, pa mu pevala na svadbi: Naša pevačica prošla kroz pakao: "Skot me je samo iskoristio"
Blic 20.05.2024
Zvezda "Granda" Vanja Mijatović danas je u srećnom braku sa mužem Aleksandrom, ipak pre njega nije imala previše sreće u ljubavi, a jedno svoje bolno iskustvo podelila je i sa javnošću. Vanja je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, sa… »
Vesti dana »

Napadnut predsednik opštine Medijana! Udaren u glavu, policija savladala nasilnika, gradonačelnik osudio napad: Nasilje ne sme imati mesto U Nišu (video)
Kurir pre 1 minutjoš 13 povezanih

Dokument dokazao da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu
Serbian News Media pre 50 minutajoš 10 povezanih

Kako su Srbi stvarali burnu istoriju ultrasa pari sen žermena! Često ekstremni, gotovo uvek u međusobnom sukobu! Naši ljudi su u jenoj od sedam grupa navijača!
Kurir pre 1 minutjoš 32 povezane

Evropska komisija žali zbog najave Trampa da SAD povećava carine na čelik
Politika pre 30 minutajoš 15 povezanih