Povezane vesti

„Bio je skot, pa me je samo iskoristio“: Pevačica je sa prvim dečkom doživela težak raskid, a onda mu je pevala na…

„Bio je skot, pa me je samo iskoristio“: Pevačica je sa prvim dečkom doživela težak raskid, a onda mu je pevala na…

Nova 20.05.2024
Pevačica Vanja Mijatović danas je u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, međutim, pre njega nije imala puno sreće u ljubavi, a jedno bolno iskustvo je javno podelila. Vanja Mijatović je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, koji je bio… »
"Skot me je samo iskoristio!" Naša pevačica s njim izgubila nevinost pa mu pevala na svadbi

"Skot me je samo iskoristio!" Naša pevačica s njim izgubila nevinost pa mu pevala na svadbi

Kurir 20.05.2024
Zvezda "Granda" Vanja Mijatović je u srećnom braku sa mužem Aleksandrom, ipak pre njega nije imala previše sreće u ljubavi, a jedno svoje bolno iskustvo podelila je i sa javnošću. Vanja je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, sa kojim je… »
Izgubila nevinost sa njim, pa mu pevala na svadbi: Naša pevačica prošla kroz pakao: "Skot me je samo iskoristio"

Izgubila nevinost sa njim, pa mu pevala na svadbi: Naša pevačica prošla kroz pakao: "Skot me je samo iskoristio"

Blic 20.05.2024
Zvezda "Granda" Vanja Mijatović danas je u srećnom braku sa mužem Aleksandrom, ipak pre njega nije imala previše sreće u ljubavi, a jedno svoje bolno iskustvo podelila je i sa javnošću. Vanja je u mlađim danima ludo volela jednog muškarca, sa… »

Vesti dana »