Povezane vesti
Svedočenjem Jefimije Vujović nastavljeno suđenje Miroslavu Aleksiću: "Mogla sam da izađem ali nisam osećala da imam tu…
Insajder 20.05.2024
Svedočenjem Jefimije Vujović nastavljeno je suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom da je silovao i polno uznemiravao sedam učenica. Današnje svedočenje je posebno važno jer je, prema optužnici, reč o najmlađoj i poslednjoj… »
Nastavljeno suđenje Miki Aleksiću: U sudnici govorila posebno osetljiva svedokinja, ponovo opomenut Aleksićev advokat
Nova 20.05.2024
Suđenje samozvanom profesoru glume, Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale časove glume, danas je nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu. Oštećena J. V, koja inače ima status… »
Nastavljeno suđenje Aleksiću: Svedočila još jedna oštećena
Euronews 20.05.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. J.V., koja inače ima status posebno osetljivog… »
Suđenje Miroslavu Aleksiću: Završeno svedočenje polaznice škole glume, posebno osetljivog svedoka
Novi magazin 20.05.2024
Pred Višim sudom u Beogradu danas je završeno svedočenje još jedne polaznice škole glume Stvar srca koju je vodio Miroslav Aleksić, a koja ga sa još nekoliko devojaka optužuje za silovanja i polna uznemiravanja. J.V. koja je bila maloletna u… »
"Mika me Pozvao u kancelariju, bila sam loše kada sam izašla" Mlada glumica svedočila protiv Aleksića! "osećala sam se…
Kurir 20.05.2024
Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje učenica danas je nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu svedočenjem devojke koja je ispirčala da ju je on seksualno uznemiravao 29. novembra… »
Potresno svedočenje žrtve Mike Aleksića: "Uplakana sam izašla iz njegove kancelarije i zvala drugaricu"
Telegraf 20.05.2024
Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju. U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem… »
"Uplašila sam se, osećala sam se nemoćno": Maloletna žrtva Mike Aleksića opisala detalje užasa u školi glume, njegov…
Blic 20.05.2024
Suđenje samozvanom profesoru glume, Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale časove glume, danas je nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu. Oštećena, J.V., koja inače ima status… »
Nastavljeno suđenje Aleksiću svedočila još jedna oštećena
B92 20.05.2024
U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. J.V., koja inače ima status posebno osetljivog… »
Nastavljeno suđenje Aleksiću, svedočila još jedna oštećena
RTV 20.05.2024
BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem oštećene nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. J.V. koja inače ima status posebno… »
Suđenje Miroslavu Aleksiću: Završeno svedočenje polaznice škole glume, posebno osetljivog svedoka
N1 Info 20.05.2024
Pred Višim sudom u Beogradu danas je završeno svedočenje još jedne polaznice škole glume Stvar srca koju je vodio Miroslav Aleksić, a koja ga sa još nekoliko devojaka optužuje za silovanja i polna uznemiravanja. J.V. koja je bila maloletna u… »
Nastavljeno suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, svedočila oštećena
RTS 20.05.2024
Svedočenjem oštećene nastavljeno je suđenje vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću, koji je optužen za silovanje i seksualno uznemiravanje nekoliko polaznica te škole. U Višem sudu u Beogradu svedočenjem oštećene nastavljeno je suđenje… »
Mika aleksić stigao u Sud: Nastavlja se suđenje samozvanom profesoru glume: Od 23 ročišta 6 odloženo zbog njegove bolesti
Blic 20.05.2024
Suđenje samozvanom profesoru glume, Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale časove glume, danas bi trebalo da se nastavi pred Višim sudom u Beogradu. Aleksić je u Sud stigao oko… »
Miroslav aleksić ponovo pred sudom: Nastavlja se suđenje samozvanom profesoru glume: Veštačenje pokazalo da je sposoban da…
Blic 20.05.2024
Suđenje samozvanom profesoru glume, Miroslavu Miki Aleksiću, optuženom za silovanje i nedozvoljene polne radnje nad devojkama koje su pohađale časove glume, danas bi trebalo da se nastavi pred Višim sudom u Beogradu. Predsednik Višeg suda u… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije danas počinju raspravu o budzetu za 2025.
Telegraf pre 1 satjoš 12 povezanih
Vučić u intervjuu na BBC: "Ne sedim na dve stolice, sedim samo na jednoj - srpskoj"
Mondo pre 24 minutajoš 4 povezane
Nastavlja se cirkularni štrajk prosvetara: Evo gde su narednih dana časovi skraćeni na pola sata
Radio 021 pre 12 minutajoš 5 povezanih
Vučić na BBC-ju: "Ne stidim se da kažem da sam se promenio, sada moram da brinem o svom narodu"
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih